34_21_23 [silindi] omega 3 e erken mi başladınız? Folik asit 12. Haftadan sonra bırakılıp ek vitaminleri geçiliyor çünkü ben ikisini bir arada kullanmadım
Mutiess [silindi] Bana 12. Haftamda folik asiti bıraktırdı Omega 3 başladı doktorum. 12. Haftama kadar sadece folik asit içtim 🙏🏻
34_21_23 [silindi] anladım o zaman gün içinde bir saat arayla alabilirsin vitamin sonuçta ilaç değil bi zararı olmaz
metehaninannesiii [silindi] hayir ikisini aynı anda içmiyordum 10 da omega 3 içiyordum ac karnına 11 de folik asiti içiyordum 8 haftaliktim sanırım onu içtiğimde
[silindi] metehaninannesiii ya 2 vitamin birden bebeğe zararı olur diye mi düşünüyorum da o yüzden bilemedim
metehaninannesiii [silindi] aynı saatte içme farklı saatlerde iç sende ben 10 da ac karnına omega olanı 11 de tok karnina folik asit içiyordum sende bu sekulde yapabilirsin
[silindi] Akrepbebek doktorumu aradım öğle yemeğinden sonra ikisini beraber tüket dedi çok teşekkür ederim hepinize bilgiler için 🥰
Ankara0006 Omega3 takviyeleri genelde multivitamin şeklinde oluyor ona dikkat edin yoksa folik asit onda da varsa günlük alımı aşmış olursunuz o da iyi olmaz