Kizlar bugün kahvaerengi kırmızı karışımı lekem oldu doktora gttim bi sıkıntı yok ama progestan kullan dedi sizindr başınıza geldimi boyle bi durum şuanda 18+2deyim
Progestan
Ben 26 haftalığım hala kullanıyorum 34 haftaya kadar kullanacam sorun yok merak etme
Denizelif düşük tehlikeniz var mi o yüzden mi kullaniyorsunuz bana problem yok ama kullan dedi ilaci diyince kafam karıştı skinti yoksa neden kullanayim ki
Kubra2kat bende 16.haftadan 24.haftaya kdr kullandım cnm . Kanamam olmasın rahmim sıkılaşsın bebeğim tutunsun diyeydi
Kubra2kat bana da öyle demişti sıkıntı yok kullan diye sonra kanaman olursa gel dedi bende ilaç yüzünden bişi olır diye kullanmadım
deletedmom28 aynen bende ilaçtan korkuyorum ya
Kubra2kat canım yarın da bi git istersen bugün acil de mi baktırdın
deletedmom28 aynen cnm acilde baktilar haklisn kndi doktorumda baksin ki icim rhat etsin
Kubra2kat aynen canım bişi yoktur umarım 🙏🙏🙏
Ben 23 haftadır hem sabah akşam progestan hemde enox iğne kullanıyorum lekelenme düşük tehdidi olabilir. Bu yüzden kullanmanızda fayda var zararı olan bir ilaç değil.
Bu şekilde lekelenme durumunda doktorlar bu ilacı veriyor endişe edecek bir durum değil her ihtimale karşı kullanılıyor
deletedmom28 inşallah canim dua et😔
Kubra2kat canım gebeliğin basında ilk üç aylık dönemde benim lekelenmem olmuştu doktor kesenin durumu iyi kullanmana gerek yok sonuçta o da bir hormon veriyor vücuda dedi. Kullanmamıştım. Ama 32 de erken doğum sancılarım başlamıştı onun için vajinal yoldan ilacı kullandim. Bence verdiyse kullan çünkü düşününce düşük olmasi çok uzer
Kubra2kat bişi yoktur canım bnde de öyle olmuştu hatta açık renkti benimki ona rağmen kullanmadım ama sen yarın bi git için ferahlasın ☺️
deletedmom28 teşekkür ederim canim😍
Kubraoguzhan allah korusub kesinlikle canm yarin doktorumada gozukeyimde ole kullanirim
deletedmom28 ilaç bir şey yapmaz ki. 33 haftalık oldum hala kullanıyorum
Furkan35 ne bilim canım bişi yok dedi ilacı kullandıktan sonra kanaman olursa gel dedi bende ondan korkup kullanmadım