Denizin Canlarım sıkıştırıyorum dönuyorum yatıyorum hiç tık yok çok merak edıyorum böyle olan varmı lütfen , normalde hareket etmedıgınde egılıyordum yan duruyordum sıkıstırınca hareket edıyordu
edanuur Denizin Bugün bende aynı stresi yaşıyorum 29 haftaligim ve sbah hissettim su saat oldu tık yok guzel düşünelim güzel seyler olsun 😶
Sibelrx Denizin normal bence benimde oyle az hareket ediyo ilk gebeligim daha hateketliydi bu daha az hareket ediyo 25 haftaya kadar boyle olmasi normalmis bugun asidada hemsireye sordum
suscarparimm Denizin 24-25 haftaya kadar hareket düzensizliği normal 28. Haftaya kadar düzene girmeyen bebek hareketleri var endişe etmenize gerek yok çok sorun yapıyorsanız eğer çikolata ve vişne suyu kullanabilirsiniz
Rabianurum52 edanuur kuzum bebekler gunduzleri arada hareket ederler. Arada gunduzleri uyurlar aksam saatlerinde cok hareket etmeye baslarlar sakinn saatlerde normal bunlar.. korkmayin.. bnmki cok sukur cok hareketli geceleri cok tekme atio 23+3um.. 👣👣❤👶
Zeynepsami esratalha aaaa . Bende bebeğim az hareket ediyor 2 gündür diye araştırmaya gelmiştim. Tamda 2 gün önce aşı oldum 🤔
Cicekanne Bende iki gündür bu sıkıntıyı yaşıyorum bgğn daha yeni hareket etti Ama çok az bi hareket normalde beni sarsıyordu hareketleri
Kediannesi123 Denizin bugün herkes aynı şeyden muzdarip sanırım bizde 22+2 deyiz hergün kıpır kıpır olurdu bugün yok ne yapsam tepki vermiyor zorla sabah bi iki hareket etti şuan yine yık yok ve kasılma gibi sertleşiyor arada korkutuyor beni bu durum
Denizin Kediannesi123 aynı durumdayız sabahtan beri hareket yok canım bende ne yapsam , sen sabah hıssetmıssın ne guzel maşallah
esratalha Denizin bi süre sonra düzelecektir. Bende de aynı şekil oldu 2 gün sonra hareketler bayağı azaldı, 1 hafta sonra düzelmeye başladı.
Kediannesi123 Denizin ama toplanması kafamı karıştırıyor canım kasılma değildir inşallah erken doğum riskim var zaten 😔 eğer gün içinde uyuduysan falan o sırada hareket etmiştir belki stres yapma hemen
bademsekeri42 Denizin Bende 20. Haftadayım çok net hissetmiyorum bazen 2 gün geçiyo hissetmiyorum doktorum 25. Haftaya kadar normal demişti
Mandalina91 Kediannesi123 toplanma nasıl birşey oluyor? Bizde 27 olduk ama o dediğiniz durumu yaşıyor muyum anlayamıyorum.