Ysm3535 Kızlar 35+3gunlugum adet oluyomusum gıbı agrılar gırıyo kasıgıma belımede hafıften agrı gırıyo 2saat falan suruyo en fazla agrım yalancı sancılar mı sızce.?
Zzzzzz Ysm3535 Ysm3535 en yakın zamanda doktoruna görün bence belli olmaz benimde öyle oluyordu bende yalancı sancıdır dedim 3 cm açılmam olmuş haberim olmamış şimdi evde yatıyorum günümü doldurmaya çalışıyorum 33 haftama yeni girdim
Ngrbrs Benimde 35.haftamda başlamıştı 36+5 oldum şimdi kendini aşşaya itiyo kasılmalar çoğaldı doktorum normal dedi bakalım hayırlısıyla doğum zamanı gelsin ☺️🙏
SinemGeer Ysm3535 35+2 yim ben de bikaç gündür aynı sorunlar bende de var bazen de vajinada kramp tarzı ağrılar oluyor salı günü randevum var bakalım. İki hafta önce gittiğimde doktor yalancı sancılar vücut kendini Doğuma hazırlıyor demişti.
Ysm3535 SinemGeer Benim 2 3haftadır bole kasık agrılarım oluyodu az surelı bugun bıraz fazla surdu Doktora cıkcam bakalım carsamba gununu bekliyorum randevum var
Duyguhan Ysm3535 35+6 dayiz ayni durumdayin kasiklarima belime agri giriyo bebek kasilip kaliyo oda agri yapiyo ama en.cok adet sancisindan sonra sankiin kasiklarim yaniyormus gobi tuhaf bi agri olusu yandiktan sonra bi sizlama.olurya aynen.oyle
Ysm3535 Duyguhan bnde ole sızlama yanma gıb bı durum olmuyo sadece kasıklarım agrıyo bıde bel agrısı oluyo
Ysm3535 nilvay Agrı oldukça kasıklarımda sureklı bakıyorum belirti bısey var mı dıye bakalım çarsamba gunu cıkıcam doktora randevum var