ebryy 33+6 haftalık gebeyim.ara ara kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor. Doğum sancısı mı acaba diye çok korkuyorum çünkü daha doğum için erken.gerçek sancıyla yalancı sancıyı nasıl ayırt edebilirim?
Zeynepsuveannesi ebryy dinlenince ya da yatınca kesiliyorsa yalancı sancıdir sağ tarafınıza yatin iki bacaginizin arasına minik 1 yastık koyup dizlerinizi karnınıza doğru çekerek yatin 10 ya da 15 dk yatin öyle geçiyorsa yalancı sancıdir
masalsmomm ebryy dogum sancısı genelde belden cok şiddetli vuruyor sanki beliniz kırılıyor gibi ama sürekli degıl ara ara gidip gelıyor korkmayın yani,dinlenınce geciyorsa agrınız yalamcı sancıdır yada kasılmadır
Ftmasanli ebryy adet ve ishal sancısı gibi oluyor yalancı sancılar bu haftalarda gayet normal yalnız suyunuz yada kanama nişan olursa doktorunuza haber verin gidin
ebryy Zeynepsuveannesi teşekkürler, ay valla psikolojim bozuldu artık, hayırlısıyla vaktinde ve sağlıkla doğsun inşallah bütün bebişler..
ebryy masalsmomm Ftmasanli İkinci hamileliğim, ilk hamileliğimde sezaryen olmuştum hiç kasılma ya da sancı falan yaşamamıştım. O yüzden her sancı beni korkutuyo.gerçi ağrı tek taraflı giriyo, tek taraflı olmaz bütün kasığa ya da karına yayılır diye düşünüyorum.
Ftmasanli ebryy gece 3denn beri kalçamın sol tarafına aralıksız giren sancı vardı şimdi yeni geçiyor dünde çatı muayenem yapıldı bebeğin başı tam aşağıda dedi 2 haftamın kaldığını söyledi yalancı doğum sancısı da olabilir mi