Ellaa Kizlar 28+1'im Cok agrim var Acile gittik Ebeler alttan muayne etti 1 cm acikligim varmis Doktora gorun yarin dedi Erken dogum olur mu cok korkuyorum Ya bebegime bisey olursa Agir enfeksiyonum varmis Dogum olur diye cok korkuyorum yasamazmis bebegim :(
Twinsmom66 Ellaa yasam sinirinda şuan ve doğan bi çok bebek yasiyo allahın izniyle . Kötü düşünmeyin kendi dr unuza ulaşın vence
Ellaa Twinsmom66 doktorum gecen hafta gtti burdan Malesef yarin baska doktora yonlendirdiler Ebe tehlikeli cok kucuk daha bebegin diyor :(
Twinsmom66 Ellaa ebeler hep.ayni şeyi yapiyo korkma korkdukça daha çok strese girecek bebek sakin ol başka bi hastaneye git kadın doğum hastanesi varsa orda mutlaka şuan kadın doğumcu vardir
Nulu Ellaa canım benide öyle korkutmuşlardı 2 cm açıklıkla ben 38 haftalığı tamamladım kontrollerini aksatma yeri gelir sancı kesici verirler olmadı hastaneye yatırır yine bi kaç hafta daha içerde kalmasını sağlarlar iyi bi hastane şart sen üzülme inşallah bişey olmaz
Ellaa Twinsmom66 malesef ozele gittim bende Devlette vs agri kesici yapip yolladilar muayne bile etmediler
Twinsmom66 Ellaa sabaha kadar beklemek zorundasınız maalesef o zman wc hariç kalkmayın kendinizi de üzmeyin allah yardımcınız olsun . Ama bu haftalarda doğan bi çok bebek yasiyo
Denizsevim Ben 1cm açıklıkla 2 hafta dolaştım. Açıklığı çok dert etme. İçinide ferah tutmaya çalış ki kasılmaların artmasın. Hayırlısı olsun inşallah.. Daha küçük olanlar bile yaşıyor. Ebeler sana moral vereceğine olduğundan daha kötü etkilemiş. Yat sürekli ayaklarını yukarı kaldır. Ve en önemlisi pozitif düşün.
Elcnerdgn İçini ferah tut yaşamaz diye bisey yok. Ona göre seni hastaneye yatırıp kontrol altında da tutabilirler yada ilaç tedavisi uygulayabilirler