deletedmom204 Leylen o internetteki cin takvimi farkli sanstan tutuyor tutarsa musait olam bakarim yarin hepinuze
Caney01 deletedmom204 valla deletedmom204 valla masal ben baktım erkek cikti bakalım hangimizinki tutacak canim
deletedmom204 Caney01 senin baktigin internetteki bemim baktigim cok eski bi takvim. Ama bakalim hayirlisi 😊
Selveren deletedmom204 forum yasam Ahmet ışıktan🤗 bu arada bu takvim olayı herkes istemiş ama🙈 benim icin de bakman mümkün mü acaba?
Caney01 Ruken44 tarihini burda gördüm yaziyom canım hayırlısı Allahtan sağlıkla olsun inşallah çin takvimine gore erkek cikti seninde
deletedmom204 Caney01 internetteki cin takvimi faso fisoooo 😊 bendeki farkli ama hamgusine inanmaj istiyosaniz ona inanin 😊😊
Caney01 deletedmom204 valla gülüm bence Allahın sadece dediğine inanıp bekleyelim doğuracak günlerimizi rabbimin verdiğine bin şükür olsun. 🙏😍😘
Ruken44 deletedmom204 teşekkür ederim detaylıda kesin kız dedi görenlerde erkek karnı var sende diyorlar 😊
ebruli016 deletedmom204 canim rica etsem banada bakarmisin? Internettekine baktim ama son adet tarihim ayın ortasinda olduğu için emin olamiyorum. Dogum tarihim 11.09.1985 son adet 16 mayis