Zynpddm deletedmom204 merhaba banada bakarmısınız son adet tarihim 6 şubat 2018 Doğum yılım 25.06.1992 şimdiden teşekkür ederim ❤️
Ay1234 Lutfen banada bakarmisinz 2 tane kizim var doktor kucuk bi cikinti var haftaya gel tekrar bakalim dedi 7.7.1990 son adet tarihi 19mart simdiden cok tsk aderim
deletedmom204 Ay1234 valla hamile kaldigin ay martsa erkek ama nisansa kiz yani boyle ay sonuna dogru adetlerde celiskide kaliyorum bakarkenn.
Aylinceylans deletedmom204 29 mart son regl tarihim 16.05.1993 da dogum tarihim simdiden teşekkürler 😍🤗
Kbrazcan deletedmom204 bu baktığın şeyin adı ne peki canım neye göre bakıyorsun söylesen biz seni uğraştırmasak 🙊
deletedmom204 Kbrazcan bu cok eski cin takvimi ama internettekiler degil. Eskiden buna gore belirlenirmis iste .yani buraya fotografta yuklenmedigi icin atamiyorum
Kumsal_asya Caney01 teşekkürler canım sağolun. Hayırlısı artık. Amelyat olucam servikal serklaj. Çok sıkıntılı geçiyo. Sağlığıyla doğsunda kübilemi yapcem 🤣
Seher7213 Caney01 amin ins hayirlisi her takvimde erkek cikti farklinkisiler yapti bir tek.masal kiz dedi 😄 15 haftam.daha ogenemedim tabi ;)
Caney01 Seher7213 öğrenince yaz bende merak ettim canım benim bebiste 14 haftalık 16 olunca bende kismetse ögrenicem bende yazarim