es-es1 Kızlar doğumum çok yakın sürekli kafam da acaba şöyle mi olur böyle mi olur düşüncesi var aklıma takılan bir soru da şu normal doğum yaparsam kesik atılıyor ya o uyuşturularak yapılan bir işlem değil dime acısı hissediliyor mu o Ağrıda bile 🤦♀️
Siibeell es-es1 ben hissetmiştim ama hissetmeyenlerde var bünye meselesimi doktor meselesimi bilemedim
ilkcan64 es-es1 canım illa olacak birşeyler ama pozitif düşün bebeğini kucağına verdiklerini onu gördüğüm an sezeryanda da sıkıntılar var her şekilde sıkıntı çekilecek o yüzden pozitif ol 😊😊
ebru5855 es-es1 işte onu bilmiyorum çünkü doğumdan sonra kist gördü doktorum onu almak için uyuttular beni dikişimide ben uyurken attılar
Eymenbby4 es-es1 ben o kesiği hiç hissetmedim desem yeridir tek hissettiğim bölüm oğlumun artık rahim kanalında olup rahmimi açılma acısıydı okadar onda da başarılı ıkınırsan hemen geçiyor
Omerhatice es-es1 canim oğlumda norml doğum yaptım mecburi kesi atıldı ben hatta öyle bisey olduğunu bilmiyordum ne yalan diyim orda gördüm yaşadım bana doktor sanci geldigi an soyle demişti sanci vuruyor dedim iğneyi yapti hiç hissetmedim uyuştu dedi kesiyi attı sonra dikerkende anlamadim ben 🥰
Fatosdvrc es-es1 bnmde 2.dogumum az kaldi bnde bile korkular oluyo bazen 2 en fazla 3 hftam var benm ilk dogumumda 13 tane falan dikis vardi uyusturuyolar ve hic hissetmemiştim yani hissediyodum ama aci olarak degil iste o uyusukluk gectkten sonra başlamistm agrilarim
Busra_0738 es-es1 kesi atılırken zaten sancıyla da bebegi çıkarmaya çalıştığınız için onu hissetmiyorsun bile ben hissetmedim dikiş kısmında da uyuşturuyoralr zaten
Minigim20 Bende sezaryan da sonta takılıyormus yjaa ondan çok korkuyorum şimdiden onu düşünüyorum yaaa 😟😟