Derya6800 Kızlar merhaba 😊 İlk gebeliğim 58 kiloyla hamile kaldım şu an 8+5 iz ve 62 kiloyum sürekli hareketsizlik var ve iyi beslenmeye çalışıyorum öyle olunca birden 4 kilo aldım diyet gibi bişey mi yapmak lazım nasıl daha fazla kilo almayı önleyebiliriz bebeğe zararı olmadan bilgisi olan var mı
cemreninannesi67 Derya6800 valla şimdi bende post açtım kiloyla alakalı ben başa çıkamıyorum kiloyla diyetisyene gidicem
Hilaliii Derya6800 miğde bulantın falan olmuyorsa alırsın canım benimde ilk hamileliğimde öyleydi şimdi miğde bulantım var daha da kilo veriyorum
Denizyildizii Derya6800 bende 8+4 üm daha kilo almadım hatta 1 kilo vermişim. Çok mide bulantısı oluyor sizde olmadımı
Bsrkst Derya6800 cemreninannesi67 merhaba kızlar ben daha 30. Haftamdaydım 15 kilo almıştım sonra başka nedenlerden bebeğimi kaybettim. 8 ay sonra tekrar hamileyim ve ilk hamile kaldığımdan daha zayıf bir şekilde. Doğumdan sonra o kadar hızlı gidiyorki siz bile şaşıracaksınız. O yüzden hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın. Bir sağlık sorunu oluşturmadığı sürece çok kafaya takılacak bir şey değil.
gunesveguney cemreninannesi67 bende bu cumartesi diyetisyene başlıyorum doktorla diyetisyenle devam et dedi :/
ebru05 ben 64 le hamile kaldım şuan 70 kiloyum 🤣 , 17 haftalıgız , ben yemek yemeyince başım dönüyor elim ayagım tutmuyor , bide bende hiç kusma olmadı yemekelrdende tiksinmedim aldım kilo , yapıcak bişey yok bebek sağlıklı dogsunda dogumdan sonra veririm
Derya6800 ebru05 kesinlikle sağlıklı olsunlar da kilo verilir ama boyum da kısa olduğu için çok kilo alırsam ee malum göbek de çıkacak hareketlerim çok kısıtlanır diye korkuyorum
cemreninannesi67 Bsrkst cnm bende ilk hamileliğimde 33 kilo falan aldım aslında ama hemen verdim kilomu bundada 30 . Haftamda 17 kilo almışım 😕
Derya6800 Bsrkst çok üzüldüm😞 insaallah sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz bebeğinize🤲🏻 çok haklısınız ama görüntü olarak değil de sağlıksal olarak zorlanırım diye bu korkum açıkçası
Enisee_esol 16+5′im daha hiç kilo almadım eskisi gibi yemek yemem de normal hiç aşerme ve mide bulantısı sorunu yaşamadım
Derya6800 Enisee_esol ya ne güzel bende hep öyle inandırdım kendimi ama birden 4 kilo alınca şok oldum 😳
Enisee_esol Derya6800 bence bünyeden bünyeye fark ediyo ben daha kilo almadım doktor alma dedinzaten ileride çok kilo alacaksın bebek geliştikçe dedi yine de biraz dikkat et 😊
Bsrkst Derya6800 bazen insanın elinden hiç bir şey gelmiyor. Kısmet… Evin içinde bile yürüyebilirsinizz. Youtubeda evde yürüyüş videoları var. Doğumdan sonra onlarla bayağı kilo vermiştim
Rbkny Derya6800 46 kiloyla hamile kaldım şuan 16 haftalıgız ama 53 kilo oldum çokta kasmaya gerek yok tabi bu gidişle bir pogaca olucam o ayrı konu ama dogurmdan sonra her türlü veririm diye pek kasıyorum ben yedikçe yiyiyorum hala gece 3 gibi bile acıkıp kalkıp üsenmeden yemek hazırlıyorum birde okadar askı yaşar oldumki yemeklerle boş bogaz gibi davranıyorum artık yemek yemek diye geziyorum ortalıkta😂 bu zamanlar en güzel zamanlarımız bence sizde takmayın fazla🌸💃