black8 Arkadaşlar 3 Nisan doğumum var kısmetse, 1 gün öncesi nasıl beslendiniz özel olarak yemememiz gereken bir şeyler var mı biraz bilgi verir misiniz?
Serpil-3 black8 hayır canım özel bişey yemen gerekmez sadece gece 12 den sonra hiçbir şey yeyip içmeyeceksin
glnzem black8 bence gaz yapacak ve kabızlık yapacak şeyler tüketme. Lifli şeyler tüketmen daha iyi olur diye düşünüyorum. Yanına da kayısı hoşafı alırsan iyi olur
cemreninannesi67 black8 cnm katı şeyler yeme kesinlikle isal demiyimde seni kolaylıkla tuvalate çıkmanı sağlayan yiyecek ne biliyorsundur mutlaka ondan yeki doğum yapınca gaz ve tuvalet sorunun olmasın bana sezeryan olunca ağzına bi çay kaşığı çörek otu at o gazını çıkartır dediler ama daha deneyemedim ama ilk doğumumda kompostonun çok faydası olmuştu bana sağlıkla kucağına al miniğini 🙏
Mom092 black8 ozel olarak yememen gereken bisey yok canim gece 12 den sonra bsey yemiyosun sadece ben 12 de 1 kase kayısı hoşafı içmiştim gazım cok kolay cikti☺️
black8 glnzem çok teşekkürler yorumunuz için evet hafif şeyler yesem daha iyi olacak sanırım, kayısı hoşafı da aklımda çok sağolun ☺️
black8 cemreninannesi67 çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsun, dediklerini dikkate alacağım hafif şeyler yememde fayda var sanırım.
Serpil-3 black8 aslında su bile yasak ama çok az içebilirsin çünkü bende dayanamam susuzluğa napacam bilmem en çok suyu gece içiyorum
glnzem black8 rica ederim ne demek 😇 ayrıca benim Doğum günüm 3 nisan 😊 sağlıkla kucağınıza alın insAllah 🙏🏻
black8 glnzem ☺️ sizinle aynı gün bir bebiş doğacak öyleyse ☺️ çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸
serenty_123 Bence ne yerseniz yiyin çünkü sezaryen öncesi yatış yapılınca lavman yapılıyor zaten ilk dogumumda öyle oldu ikincide de acil sezaryene alındım lavman falan da yapılmadı ama sorun olmadı ertesi gün büyük tuvalete çıktım çünkü
Mutluaile1 black8 ben kan sonuçlarımı almaya gittiğimde doktorun sezeryan doğum yapacak hastası sormuştu sezeryan öncesi ne yapayım dedi akşam 6dan sonra bir şey yeme sadece su demişti ama yinede doktorunuza sorsanız daha iyi olur tabi
Ozgsgr black8 ben sezeryan olacağımı bilmiyordum kontrole gitmiştim bilmediğim içinde sabah kahvaltı yaptım . Sanırım aç olmadığımdan sezeryan sırasında aşırı bir mide bulantısı ve istifra yaşadım.
black8 Ozgsgr planlı sezaryen olacak benim, o yüzden yeme içmeyi geceden keserim ama mide bulantısını bazen herkes yaşayabiliyor doğum sırasında.