Selcan- Birde gic gitmedigin bir hastaneye direk perinatolojiden randevu vermyorlar zeynep kamil oyleydi yni once kadin doguma gttm hastanede kaydim oldu sonra 182 den alabldm
Sehermzn1 Selcan- Yok ben kanuni Hastanesi’ne gittim orda kaydım var oturduğum yere uzak olduğu için yakın hastaneden gebelik takibine devam ettim kaydım var yani
Sehermzn1 Selcan- Aramadım ama MHRS den denedim randevu yok haber verelim mi yazısı çıkıyor sonra bı burdan soruyum hangi bölüme almam gerekiyor diye yarın 182 den aricaktim
Selcan- Sehermzn1 182 yi aramaktan artk umudunu kesebilirsin ama israrla dene randevu sorgulamayi saatleri var randevular haftaici 16.00 dan snra guncelleniyor hafta sonlari ogle saatlerinde ara bn hafta sonu dusurdum brde arayp tlfnda beklemek zaman kaybettryor mhrs daha hzli oluyor
Minnakkkk Sehermzn1 kadın Doğumdan perinatoloji için alan açılmadıysa alamazsınız sıra çünkü önce onlar açması gerekiyor sıra olsa bile size uyarı verir su an alan açık olmadığı için yeni yaptırdım ben o yüzden söylüyorum
Gzde2410 Minnakkkk perınotolojıye gıttıgınızde detaylı ultrasyon yaptılar demı yoksa bu sefer de onun ıcın mı randevu alıyoruz
Sehermzn1 Minnakkkk nasıl yani ben Küçükçekmece kanuni de 2 kere kadın doğuma muayene oldum hamileliğimin ilk başlarında tabi Şimdi benim tekrar muayene için randevu alıp onların mi bana hastanemizin su bölümüne gidin demesi gerekiyor
Yavrusunaasik Sehermzn1 Aminn Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin insallahh