Sinemisis Bana da doktor %100 erkek dedi ama hala inanmak istemiyorum kız diyeceği günü bekliyorum tabi önce sağlık ama bir oğlum var keşke bir de kızım olsa 😓
aeminegmss Sinemisis benimde tam tersi kızım var oğlum olsun istiyorum rabbim nasip etsin sana kız bana erkek inşaallah canm kul kulun duasına ihtiyacı var birbirimize dua edelim 🤲🥰
DenizSayer Snmaksy bana değil ama arkadaşıma oldu 18 19 haftaya kadar özel devlet farklı farklı doktorlar kız bebek dedi sonra bebeğinin erkek olduğunu öğrendi banada erkek sanki kız sanki denildi netlik var mı yok mu anlamadık başta bende garip oldum çünkü ilk söylenene alıştım şimdi kıza alıştım baya çok hemde detaylıda yine değişirse naparım bilmem insan alışıyor bebeğini elinden alınmış gibi hissediyor normal
Snmaksy DenizSayer başkası dese inanmazdım duygu değişikliği oluyormuş zaten hamile kaldığımızdan itibaren hayırlısı ve sağlıklısı için dua ediyoruz ancak cinsiyet değişimininde bir anneyi bu kadar etkileyebilceğini düşünmemiştim gerçekten öyle oluyormuş canım 😒doktorlar çok yanlış yapıyor erkenden çok kesin konuşması insanı birşeye adapte ediyor
Snmaksy Bsraymn seni okadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaptım parti vs bir hevesle nebileyim nasipten öteye gidilmiyor işte ..🙄🤭😄 ben bir hafta olcak hala değişirmi diye doktorların dediğine güvenemiyorum detaylıyı bekliyorum her türlüsü anne için zor oluyor bende sen gibi ogünü rüya filan olabilir mi diye çok düşündüm ama değil 😂hayırlısı artık yaa bakalım
Snmaksy Bsraymn inşallah tekrar süpriz olmaz canım valla 2021 yılında hala bunları yaşıyor olmamızda bizim şansımız 😁
Snmaksy Bhralp0501 valla bizim bebeğin bacakları hep açıktı bizim doktor her gittiğimizde bize pipi gösteriyordu en son 18, haftada nasıl erkek demişim dedi kız bu bebek dedi şok şok valla bizde anlamadık 😁olmaz dediğin şeyler oluyormuş valla 😬
03032016 Snmaksy 12.haftamda kıza benziyor dedi.acaba değişir mi net demedi ama bu bile beni heveslendirmeye yetti,erkek diyip kız çıkan çok oluyor da kıza benziyor diyip erkek çıkan var mı,
Snmaksy 03032016 kız denip erkek çıkanda çok var ama herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok nasip artık inşallah gönlünce olur 😊🤲🏻