Pelin45 Mom084 valla canım bu devirde parada bir yere kadar ozellerinde bı faydası olmuyor çünkü bu işler şans eseri nasip işi doktorunu iyi seçersen bence daha iyi ben ilkinde 9 ay özele gittim de ne oldu bebeği kaybettim doğdu 12 gün yaşadı
Esra004 Pelin45 INŞAALLAH canim allah razi olsun sende en yakin zamanda bebeğini kucağına alırsın 🤱🧚♀️🤗😊
Pelin45 Esra004 Amin ablam inşallah yarabbim ilkim sezeryandi buda sezeryan olur ilkini belden uyusturmali yaptılar
Pelin45 Esra004 Esra004 ilkinde Coaspirin içtim abla 9 ay boyunca onunda 6 ay sonra bıraktırma si gerekmiş doktor ne normal doğum yapabilsen ne komple bayilta bildi doktor hatası
Bsydz Pelin45 onunla ilgisi yokki canım benim kuzenim 38. Haftada bıraktı kan sulandırıcıyı 38. Haftada normal doğum yaptı 2 gün öncesinden bile bırakmak yeterli oluyomuş
Pelin45 Bsydz doktorların işine öyle daha iyi geliyor heralde canım ne güzel açılmam da vardı ama işte hapı mana etti resmen tabi bizde inanarak nasıl olursa olsun deyip yattık altına diyorum ya rabbim herkesi iyi bir doktorlara düşürsün