Hatice08 Yarın kontrolüm var acaba hangi tahliller yapılacak detaylı ultrasona girecek miyim 2li tarama testi felan bilgisi olan paylaşabilir mi
CAGANveKARDESI Hatice08 benim 12. Haftada ikili tarama yapıldı detaylı usg daha sonra 20 li haftalarda ayrıca folık asıt bırakılıyor bu hafta ve demir ile vitamın baslıyor
Dilekcnkn Hatice08 ben tahlil yaptırmadım ama doktorum ultrasondan bakalım yine de dedi ama tok gelmemi söyledi nedenini bilmiyorum salı günü gideceğim
Shylaaa CAGANveKARDESI ben ikili tarama testi için 11+3 te gittim haftaya gel dedi ense kalınlığına bakmış sadece o da 0.7 mm çıkmış. Az mı çok mu bu değer eve gelince farkettim aramakta istemedim. Kan verdim 12 de tekrar gideceğim ama aklıma takıldı sorun var mı sizce ölçüde
Gokcecelik Ultrasonda bebeginize bakılır 2li tarama ense kalınlığı burun kemiği ve kan tahlili yapılır. Bana 12.haftamda yapıldı
CAGANveKARDESI Shylaaa bana 3 mm den büyükler tekrar inceleme gerektirebilir dedi doktorum ayrıca bu bilgiler tek basına yeterli degil verdiğiniz kan ile ense kalınlıgı ve burun kemiği bilgileri bilgisayar ortamında kombine teste tabi tutuluyor