Deniz1634 Oglumveben34 Diğer oglumdada suyum gelerek gittim çok bekledim o yüzden küçük oglumda evde oyalandim bakalım kızımda ne yaşayacağım.
Oglumveben34 Deniz1634 hayırlısı olsun inşallah, bende evde sancı geçirmek isterim ama tecrübesizim de ilk bişey de hemen hastaneye giderim herhalde
3441K Gulsen4224 zaten doğuma gidersem yazarım insaallah buraya sakinleşmek konuşmak çok iyi geliyor gercekten 😊 siz kaç haftalıksınız?
PIRIL Margaret gece 1.30 da yetişebildi ama tüm sancımı çekmiş, epidural bağlanmıştı, sabah 8 de doğum oldu ☺️
Sibelezgi Margaret 12 de suyum geldi sonra devam edince direkdusa girip hastanrye geldik.4.22 de kizim kucagimdaydi.bebek donmedigi icin sezeryan olduu
GamzeGoktas Defneprensesannesi ben çatı muayenesinden kaynaklı olduğunu düşündüm ama doktorum onunla alakalı değil dedi bana yumuşama olmuş doğum başlayacak gibi demişti öyle oldu
Sevil_mavi SutlacimiYedimmiBen ben şuan 22+4 ’üm hala alaturka tuvalet kullanıyorum. Bu zararlı mi sizce hamilelik boyunca kullanmak ?
SutlacimiYedimmiBen Sevil_mavi sanmiyorum çünkü bir cok hamile alaturka tuvalet kullniyor sadece karin buyudukce zorlaniyor insan
Baobap Sevil_mavi eskiden alafranga tuvalet mi vardı 😄 zararlı değil rahat olun. Ama zaten ilerleyen haftalarda çok da alaturka kullanmak istemeyeceksiniz😄
cicekkizimm Mlsgllk ne zaman gelcek acabalarıyla yatıyorum kalkıyorum belirsizlik çok kötü şey bian önce gelse de öpüp koklasam🥰