bircivcivannesi selam canlar, kabin tipi bebek arabası olup çift yönlü bulabilen var mı ya da içine puset takılabilen gözlerim yamisti araştırmaktan 😭
Smyy00 bircivcivannesi yok sanıyorum kabin tiplerinin öyle bir modeli tek yön ve puset siz hepsi, özellikleri öyle
33sibel bircivcivannesi bnmki kabin tipi tek yönlü fakat puset takma aparatları var bebek sana abakıyor vaziyette oluyor
bircivcivannesi 230118 mağaza gezemiyorum internetten bakarken de erişilen bilgiler kısıtlı oluyor bunaldım bebek arbasi mevzusundan 🤷 biri aydınlatır inşallah
Serendipity bircivcivannesi inglesina markasinin zippy light modeli kabin boy hem cok hafif hem de kabin kismi cikip puset takiliyor ve size donuk kullanabiliyorsunuz. 230118
BegumIscanTunc bircivcivannesi Kraft öncü kabin tipi puset takılıyor bende bugün denk geldim Kraft Lima ve bunun arasında kaldım 2700 TL şuan fiyatı indirimde
Esmos26 bircivcivannesi bagi easyfold çift yönlü kullanımı mevcut pusetide var pratik bir bebek arabası bi bakın kolay katlanıyor ve hafif ☺️
BegumIscanTunc bircivcivannesi Kraft onyx kabin tipi puset takılıyor bende bugün denk geldim Kraft Lima ve bunun arasında kaldım 2700 TL şuan fiyatı indirimde birde Kraft Lima var oda 3099 TL