Gulizarerdogan Haftamda PLT değerim 105 ti her hafta sayılıyor değerlerim artıyodu da geçen hafta 134 dü doktorum normal doğumu etkilemez bu sayı dedi bugün yine km verdim 94 de düşmüş bir hafta da 🤦 Ankara şehir Hastanesi’ne sevkim yapıldı kafam durdu soru bile soramadım doktora sürekli bi sorun yaşıyorum hamileliğim de. Şimdi ben hastaneye gidicem de test mi yapılcak tedavi mi uygulanacak hiçbirşey bilmiyorum başına gelen ya da duyanlar yardımcı olabilir mi🙏
fethiyeli48-48 Gulizarerdogan kapari al büyük gross marketlerden . Salatalarına kaç kuzum ablam plt 7 e düşmüştü hastanede uzun süre yattı tedavi vs ama kaparinin yükselttiğini biliyorum
fethiyeli48-48 Gulizarerdogan o zaman doktoruna danış kuzum sen kan koyultucu şeyler araştır , ablamın 7 e düştüğümde bütün bacakları mosmordı deri altı kanaması vardı Allah korusun takip ettir canım benim
Gulizarerdogan fethiyeli48-48 benmde hemen morarıp haftalarca iyileşmiyo zaten ben en azından doğum sürecinde yükselsin istiyorum çünkü benim ki hamilelikten önce normaldi