Susamtanem2 Merhaba nasılsınız Biz yarın 13 haftalık oluyoruz bugün 2 li tarama için kan verdik 15 gün sonra kontrol sizde durumlar nasıl cinsiyeti öğrendiğiniz mi ? Hangi şehirdesiniz
Mom726272 Susamtanem2 12+4 bende 2 gün önce kan verdim 2 li tarama için genel olarak yorgunum halsizim sabah bulantım var ha bide 3 saatte bir acıkınca gelen baş ağrısı mide bulantısı ve aşırı halsizlik hali 🤦♀️
Melegimolsun Susamtanem2 cinsiyetiniz belli mi bizde 9+5 olduk 15 gün Sonra muayene günümüz mide yanması açlıgın bulantı kusmasi mide yanması sürekli uyku ve aşırı yorgunluk ayrıca çalışıyorum bir buçuk yaşında da bebeğim var ne yapacağım bilemiyorum çok zor Allah yardımcımız olsun
mucizebebek03 Susamtanem2 bizde 9+5 iz doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi insâllah bende yaptıracağım ikili testi☺hepimiz iyi sonuçlarla inşALLAH
Bebebebe Susamtanem2 brn 12+6 yım yarın doktora gidicem cinsiyetime bir hafta önce kız dedi . bakalım yarında kız mı dicek merak ediyorum. ikili yaptırmadım ben hiçbirni yaptırmicam.
Minicin 11 olduk bugün çok fena kasık ağrım var . Hersey kokuyor canim hic bi sey yemek istemiyor halsizlik var bi de üstüne.
Susamtanem2 Minicin ilk gebeligimde hiç bişey yaşamadım ama bunda bende koku hassasiyeti yaşadım 12. Haftaya kadar şuan pek yok kusma bulantı halsizlik olmadı sadece hiç bir koku güzel gelmedi o donem
Susamtanem2 Melegimolsun hayır Dr a bugün ikili taramada bı sordum nasıl bu kadar erken söyleyen Dr lar var dedim güldü %50 %50 ya tutarsa diye söylüyorlar dedi ki mantıklı erkek diyip sonra kız diyen çok oluyor en garantisi 16 yi hatta bence 20 yi beklemek arkadaşım 20 den sonra oğlu değil kızı olacağını öğrendi 🤣
mucizebebek03 Melegimolsun aynıymışız canım benim de var ama 5 yaşında fazla sıkıntı yaşamıyorum Allah yardımcın olsun inşALLAH 🤲🏻🌹
Buket4517 10+4 haftalıgız bendede halsızlık koku hasasıyetı var gecen hafta cok rahatsızdım acıllık oldum serum yedim bu aydan sınra rahatlarız ınsallah 2 hafta sınra doktor kontrolum var cınsıyette bakıcaz dedı acaba bellı olurmu 💕🥰
Mom726272 Susamtanem2 aynen cinsiyet içinde erken dedi doktorum sanırım yanılma payı olmasın diye biraz daha büyüyünce söyler
Minicin Susamtanem2 benimde ikinci gebeligm ilkinde hic hamile değil gibiydim o kadar rahattim ki bunda da tam aksine perişanım resmen. Herkes cinsiyet farklıdır ondan diyor ama bilemiyorum
GamzeGoktas Bende 9+2 yim bulantılar fena, ilk hamileliğmde böyle olmamıştı bu çok zor geçiyor. Bu sene kız senesimi acaba 😆 herkes te bi bulantı bi kusma
Susamtanem2 GamzeGoktas ilk kızım oldu ama onda asla ne kusma ne bukanti ne halsizlik ne koku hassasiyeti yaşamadım yaşamadığim için kaç kez Dr a gittim bebeğe bişey mi oldu neden midem bulanmiyor diyordum 🤣
Buket4517 Ronya23 Ronya23 cınsıyet bellı olmadı deme daha bende 14 gıdıcem bakalım gosterecekmı cınsıyetıne bakıcaz demıstı
Melike Susamtanem2 Biz 11+3 üz Doktorum 12 nisanda gel kontrole dedi o zaman 13 haftalık olucaz ikili tarama ile ilgili birşey demedi ama yapar büyük ihtimalle. Çok stresliyim inşallah herşey normal çıkar hepimizin 🤲🏻💖 Bu arada Ankaradayım 🤭
Susamtanem2 Melike stres yapmayın onlar adı üstünde test yanılma payları olan şeyler kaç arkadaşımı boşuna korkuttular
Minicin Melike merhaba bende 11+1 im ve Ankaradayım. 😊 12 nisanda benimde kontrolüm var ikili tarama yapacak doktor. Cinsiyet hakkında birsey der mi ki. Hangi hast. Gidiyorsunuz?