Gizem957 benimde erken doğum riskim var suyu az bebeğimin , bende sizin gibi sabah akşam bakıyorum bu haftalarda doğup da yaşama ihtimal oranlarını benim özeldeki doktorum 34. Haftada doğum yapmış , 10 gün küvez de kalmış bebeği ama şimdi nasıl tatlı nasıl sağlıklı . İlk su azlığı 30. Haftada denmişti çok ağlayıp üzülmüştüm doktorum bana bu haftalar da doğsa da yaşamla bağdaşlaşabilecek haftalar demişti. Şükür 33. Haftaya geldik . Hastane de yatarak takibim yapılıyor , her gün ultrason oluyor ve doktor 37. Haftaya kadar takip edelim sıkı diyor , ama buna rağmen de diyor , 37. Hafta da doğsa da sağlıklı bir bebek olacağı garantisi veremem diye bunun için imza da aldılar o gün yine perişan oldum . Ama sanırım o imzayı herkesten alıyorlarmış. Allah büyük vaktinde doğup da kilosu yerinde olup ertesi gün hayatını kaybeden bebekler de var.Allah verdi bizlere Allah nasip etti . Bizden alacak olan da yine Allah . Allah korktuğumuz yere uğratmasın hiç bir anneyi. Üzülüyordum ağlıyordum her gece ama nasipten öte yol yok.Ölecek mi kalacak mı düşüncesi bir çıkmaz. İnsanı içinde hapsediyor.Rabbim bizim için en hayırlı olanı versin 🙏🏻