Nusyaa Aysemesut aynı durumdayım 4+3 bırakamıyorum mide bulantım başlasa bırakırm ilk gebeliğimde öyle olmuştu çünkü
Silasila Aysemesut Canım tek formül içinde büyüttüğün o minicik canı düşünmek ona senin yüzünden bir zarar gelsin istemezsin mecbur bırakman gerekiyor sadece bebeğine odaklan gerekirse kendini yemeğe tatlıya ver ama sigarayı bırak
Aysenurctn32 Aysemesut bulantının başlaması için erken. Bende bırakamam diye düşünüyordum ama bulantı başladıktan sonra tiksindim. 6-8 hafta arası başlar muhtemelen bulantın.
Aysenurctn32 Aysemesut birde tavsiyem henüz haftan azken canının çektiği her şeyi ye bol su iç cips kola ne istiyorsan 😂😂 çünkü bulantın başladığında hiçbirini yiyemiyorsun su bile içemiyorsun hayattan soğuyorsun. Olabildiğince keyfini çıkar 😄
Aysemesut Nusyaa dört gözle mide bulantısı beklıyorum kı bırakayım 10 tane ye ındırdım su an bır paketten
Ekinci-ada12 Aysemesut tm bir trakiydim günde 2 paket neredeyse bitiyordum sen hic merak etme o mide bulantısı varya mahvediyor insani sudan herşeyden tiksinirmi insan ben esim dışarda icin geliyor kokusunu o kadar keskin hissediyorum kusuyorum bırakırsın bende 7 8 e kadar ictim sonrası kendiliginden oluyor merak etme
Yenianneadayii İçmeyince içmiyorsun inan🥲 hamile olduğumu elimde sigarayla öğrenmiştim öğrenir öğrenmezde elimdeki sigarayı söndürmüştüm bidahada içmedim. Canım aşırı aşırı istiyo eşim arada bi kaç duman çek bişey olmaz diyor ama nefsime hakim oluyorum🙏🏼
Aysemesut İşten çıktım felan fılan ev de tek olunca iyice ona sardırdım canım sıkılıyo zaten içince üzüluyorum 😔
Yenianneadayii Aysemesut kafanı meşgul edecek bişeyler bulman lazım ben çalıştığım için idare edebiliyorum galiba
Whiteswan İcinize cektiginiz her dumanin bebeginize zarar verdigini düşünün alllah gostermesin allah korusun ama ilk haftalarda bebegin kalbinin durmasinin cogu sebebi sigaraymis bende iciyordum ogrendgim andan itibaren biraktim sizde birakin 🙏
Aysenurctn32 Aysemesut valla ben yataktan çıkamadım 7. Hafta başladığında😄 eşim işten gelip birde temizlik bulaşıkla uğraşıyordu😂 yemek bile yapamıyordum. şimdi bir tık daha iyiyim bazıları hiç bulantı kusma yaşamıyormuş ama sen yinede temkinli ol😬
Aysemesut Aysenurctn32 hayırlısı artık . Güzel bi hamilelik geçiririz inşAllah. Hazırlıklarımı yaptım temkınle beklıyorum 🤣