Seymassrioglu Kızlar bu doğum iznine ayrıldığımız da raporu nerelere teslim ediyoruz bı bileniniz var mı ???
elo20 Seymassrioglu raporu alıp iş yerindeki muhasebeciye veriyorsun o sisteme giriyor ve süreç başlıyor
Zafsim0801 Seymassrioglu kizlar edevletteb bakıyorum hala sigorta primim yatirilmamis ya ay bitti normal mi rapor param için önemli sonucunda
drysfk Zafsim0801 ay bittikten sonraki ayın 26sına kadar süresi var primleri bildirmenin. İşyeri asla ilk gün prim bildirmez ☺️ Bu ayın 26sından sonra bakarsanız daha sağlıklı olur.
Ceylan96 Zafsim0801 bu ayın sigortası diğer aya yansır görünmemesi normal şimdilik. evet sigorta çok önemli ona göre yatıyor rapor parası hala sigortanız devam ediyor deme
Zafsim0801 Ceylan96 Vallla bakıyorum şuanda bir çıkış yok ama en son Şubat ayı yatmış neden hala Mart gozukmuyo
Mervekaynak Ceylan96 mesela 32. Hafta çalışabilir raporu alırsak isyerine verirsek 37. Haftaya kadar çalışırsak ilk parayı ne zaman alıyoruz
Ceylan96 Zafsim0801 birde rapor sürecin devam ettikçe sigorta çıkışının verilmemesi gerekiyor bu konuda dikkatli ol
Ceylan96 Mervekaynak doğum yaptıktan sonra alıyorsunuz o hesaba yatıyor ama siz doğum yapmadan göremiyorsunuz doğum yaptığınızda analık olarak yatmış olacak
Ceylan96 Zafsim0801 bende marketciyim çok araştırdım birde yönetmeliği biliyorum yardımcı olabildiysem sana ne mutlu bana