Ezgiiii 37haftann icindeyz idrrda 15 protein cikti 24 saatlk idrr istendi tansyonum norml korkuyorm cok yasayb var mi sebep ne olabilr
Rukenkumsal Ezgiiii bende de protein sızıntısı çıktı ilk idrarı verdim 1 hafta içinde ikincisi istendi o ne demek sızan ne hiççbilgim yok
SeherHidayet Canım 35+4 oldum 2 hafta önce sağlık ocğaı takip için kan tahlili idrar tahlili istedi . Sonuçlara bakarken de idrarda protein çıktığın da bebeğin anneyi zehirleme ihtimali oluyo dedi
Gulsunoyku Ben 20 haftalik gebeyim sağlık ocağında +1 protein cıktı idrarda bebeğin zehirlediğini falan duymadım çokmu tehlikeli
Gulsunoyku Ezgiiii kanda plt düşük cikti bugün öğleden sonra randevu aldım tahlil sonuçlarını göstericem
Yesiimm Bende +3 çıktı 2 gün hastanede yattım ama zehirlenme felan demediler işte bebeğini beslememiz lazım vs dediler arefe günü tekrar gittim yani 10 gün sonra kontrole gittim aynı doktor yoktu önceki testte protein çıkmış bi idrar tahlili yapalım dedi bu sefer normal çıktı tamam sıkıntı yok dedi. Bence ciddi bi sorun olsa bu protein fazlalığı mutlaka biseyler söylerlerdi
Caglaaa Hamile kalmadan önce protein kaçağı vardı bende doktor kontrole alınmazsa ilerde böbrek yetmezliğine kadar götürür demişti o zaman ilaç kullanmıştım
Ezgiiii Gulsunoyku rabbim yardimcimiz olsun insallh cok zormus dogum stresi korkusu var bi de boyle seylr cikiyo col sukur naplm rabbim.beterinden korusun