Derin2828 Yarın anne olacaklar nasılsınız ,heyecan var mı? Benim 2. Spinalim olacak hiç stresli değilim çok şükür. İnşallah iyi geçer dualarınızı bekliyorum
senakhrmn Derin2828 Ay bende yarın 07.00 da hastanede ol dedi doktorumuz sezaryen olucam. Saat kaçta kavuşuruz bilemiyorm 🙈 ilk gebeliğim çok heyecanlıyım.
iikiizler Derin2828 spinal korkutucu mu acaba? Yanı şöyle ben bazen böyle saglık durumlarında yada cok heyecanlandıysam daraldıysam tansiyonum çok çabuk düşüyor. Yani uyanık olmak konusmalar yada ıllahakı hıssedıyorsunuz cocugun cıktıgını bı ağırlığın vücuttan gıttıgını öyle seyler benı streslendırır mı bılemıyorum. Sızın 2.ymış tecrubelısınız
Derin2828 senakhrmn bizde 06:30 dedi ama 7 yi bulur heralde 😄 muhtemel 9 olmadan evlatlsrımızla buluşuruz
senakhrmn Derin2828 Ay inşallah ya 🥰 o kadar heyecanlıyım ki. Ameliyathanede o perdenin üzerinden yavrumu gösterdikleri anı hayal edip ağlıyorum 🥲
Derin2828 iikiizler şuan en konforlu en rahat doğum şekli spinal sezeryan yarın inşallah yine yazarım inan panik derecesinde stresli biriyim o kadar rahatım ki bildiğimden . Sen Hiç birşey anlamadan bebeğin ağlıyor 45 dakika toplam aml. Süresi hemencecik odandasın hiç acı hissetmiyorsun 2 saat sonra hafif dikişin yanıyor. Boşuna strese girme hiç. Tansiyonun düşse bile başında sıvılar hazır hemen takıyorlar takip altındasın rahat ol lütfen 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zeynepylmz Derin2828 ya bana yorum yapmıştınız sezaryenden çok korkuyorum demiştim çok rahatlatmıştınız beni henüz sezaryen günüme var.Dualarım sizinle inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle 😍
Derin2828 zeynepylmz canım Allah razı olsun, inşallah yine yazarım üstteki yorumumuda oku anın mutluluğunu yaşayalım inşallah hafif dikiş yanması 2 saat sonra gelecek onada bi ana olarak dayanırız evelallah 🤗😇🙏🏻
NefesDeniz Derin2828 Ayyyy bende 9:00 gibi hastanede olucam testler filan yapılacak. Saat 13:30 doğumum nasipse🙏🏻 İlk hamileliğim ikiz bebeklerimiz tarif edilmez bir duygu tüm kalbimi kapladı anlat deseler anlatamam🌸 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza😍
zeynepylmz Derin2828 canım ben sonrasında ağrıyı göze alıyorum tek korkum ameliyat sırasında bir şey hissetmek 🙄
ulviyedemirbas2 Derin2828 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benımde son 20gun sabırsızlanıyorum bende🤭