Nurssss Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim biraz yürüyim yorulayım göbegimin sagında solunda sancı oluyo dinlenince geçiyo erken doğum belirtisi olabilirmi korkulcak bişeymi acaba dinlenince geçiyor çünkü bu arada sorunsuz bi gebelik geçiriyorum 😓
Sumeyye1134 Nurssss erken doğum değildir canım inşallah ben de senin gibiydim 37 lere kadar geldim şu anda
Ebrununbebe Nurssss aynı haftadayız bendede aynısı oluo ve bel ağrısıda var ama bebeğin tekmelerini hissediyorum. Birde stresli dönem geçiriyorum o yüzden Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Yuceroglu Nurssss Benim de öyleydi. Ufak ufak sancılar olmuştu. İlaca başladık doktorunla görüş bunu önemli olabiliyor 🙄
obirannea Nurssss Aynı şey bende de oluyor yürüyüş e cıkıyorum biraz yürüdükten sonra sancı oluyor eve gelince dinlenince geçiyor 🤭
Nurssss Ebrununbebe bel agrısına alıştım baştan beri var ama göbek çevresi olunca bi korkuyo insan inşallah sorun olmaz
Yuceroglu Nurssss çok zorlamamak lazım. Kasılmalar zaten başlıyor artık. Birde iyice büyüyor ya o yüzden kasılıyor galiba 🙄
Rjn5656 Nurssss bende 22 haftamdayim bel ağrısı kasıkta ağrı oluyor yorulunca daha çok oluyor . ve çok sık Idrar afeddersnz .salı gününe randevum var danisacagim doktoruma bakalım ne soyliyecek ..