Papatyali Kızlar 17.haftada çağırdı sağlık ocağı beni. aşı mı oluyo rutin kontrol mü? Ne için çağırıyorlar ?
NaimeYilmaz Papatyali kaydınız olması lazm aşı için çağırmıstır kalp atısınıda dınlıcektır bıde ucretsız tahlıl yaptırırsınız
SevDin Papatyali aşı ve rutin kontrol için çağırıyor kan ve idrar tahlili yapıp değerlerine bakılıyor
Papatyali NaimeYilmaz kalp atışı mı dinletiyor ❤️🙆🏼♀️ Ayyy 3gün sonra gideceğim heyecan yaptım gene 🙈
Baharzelik Kontrol , kilo kan tahlili vs.. Aşı için erken.tetanoz aşınız var birtek oda 20 haftadan sonra oluyor 2 doz.
PasaninAnnesi Sağlık ocağı hem tetanoz aşısı icin hemde rutin kontrol icin 16. 17.haftada arıyor ama doktorların önerisi 20.haftada yaptırmamiz gerektiği. Benide 17.haftamda aramışlardı gelin diye bende doktorum 20.haftamda olmamı söyledi dedim bebeğin hareketlerini hissediyormusunuz demislerdi evet hissediyordum ama doktorum 20 demisti onlarda hareketine göre cagiriyoruz ama doktorunuz 20 dediyse o zaman gelin demislerdi ki doktorlarin verdiği gebelik takibi diye çizelgelerde 20.hafta tetanoz asisi yazıyor
Papatyali PasaninAnnesi 3gün sonra gideceğim o zaman aşı derlerse doktora sorarım bende bilmiyorum 🤷🏼♀️
Hanif Bizde 20. Hafta da 1. Doz 24. Haftada 2. Dozu olduk canım. Doktorunun numarası varsa iletişime geçip sorabilirsin.
Hanif Papatyali eğer sürekli bu doktorun gebeliğini takip edecekse mutlaka numarasını al canım. Gerçekten çok kazım oluyor aklına bişi takılsa sorarsın. Ben hep yazarım WhatsApp dan ☺️