uraluygar BeyazHanim oglumu 38+5de dogum yapmistim. simdi hamileyim 40. Haftayi bekleriz aksilik olmazsa ne kadar anne karninda kalirsa okadar iyi bebek icin dedi doktorum
Melikefurkanikra BeyazHanim 38 haftayı bir kaç gün geçince veriyor diye duydum benimde ikinci sezeryanın olacak
Fatmaada2015 zezeyyy bizimde 10 Mayıs tam 39 haftada diye gün wermişti ama 30 dan beri erken Doğum riski war yatıyorum o kadr beklemeyiz 20 nisana gelsek yeter
BeyazHanim uraluygar Aynen 38 in sonuna doğru verir belki bana. Bu durumda haftaya doğum yapacağım gibi görünüyor
BeyazHanim Melikefurkanikra Valla haftaya doğum yapmam lazım o zaman :) ama doktorum yok acilen bir hastane bulup randevu almak istiyorum
Melikefurkanikra BeyazHanim Hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçermiş. Bitmiş senin günlerin. Allahım sağ salim kucağına aldırmayın nasip etsin.
BeyazHanim prensesannesii_ Onzaman ben haftaya cuma sez olmaliyim :)) ay çok heyecanlandım şimdi. Tarih verilmedi daha bana
Kvsraykt BeyazHanim bence doktorunuza aktif doğum belirtisi görene kadar beklemeyi teklif edin en azından geleceği zamanı bebek belirlesin en doğalı tabiki riskli bir durumunuz yoksa yanlış anlamayın
BeyazHanim prensesannesii_ Ya aslında ben normal bekliyorum da, cesaretim kırılıyor korku geliyor , bir de çati muayenesi de olmadım daha, oysa ki bebek döndü ama bende panik atak vardı , sanırım riske etmek istemiyorum :(