huzur- AselAslan Muayene ücreti 110 tl normal doğum yukarıda bir arkadaş yazmış 2500 gece gelirse artı 1000 tl alınıyormuş
huzur- @Ofli easlan Merhale AselAslan @Elif5361 Bugün gittim doğum ücretleri Normal 2500 gece olursa + 1000 Zorunlu sezaryen 4000 Ssvd 4500 gece olursa + 1500 Sssd 4000
easlan huzur- fiyat politikası böyleyse muhtemelen sonuç sezeryanda olsa ssvd ücreti alıyorlardır. Konuya çok hakim değilim ama olası bir riske karşı ssvd için bir ameliyathane hazır bekletildiği için normal doğuma göre pahalı oluyor malesef
huzur- easlan Ama normal dogumdada acil sezaryene alınabiliyorsun ilk doğumda öyle olmuştu ekstra bir ucret talip edilmiyor
Elif5361 huzur- Teşekkür ediyorum 🥰Kontrolde baktığında bebeğim aşağıdaymış nasipse normal istiyoruz 🤲🏻🥰
Merhale huzur- Cook teşekkür ederim 🌺 Allah razı olsun.. peki daha önce Bağcılardami takipdeydiniz. Şimdiki hastane yeni yapıymış muhtemelen hem daha temiz hemde teknoloji olarak daha iyidir değil mi?
Ofli huzur- Bilgilendirme için çok teşekkür ederim 🙏🏻 Hastane nasıl güzel mi? Bu konuda izleniminiz nasıl oldu?
huzur- Doğum da covid testi ne kadar onu sormayı unuttum bir de esimize veya yanımızda kalacak olan kişiye de yapılması gerekiyor mu gidecek olan varsa bunu öğrenip yazabilir mı
huzur- Merhale Amin sizdende Allah razı olsun önceki hastanesine bir kere gitmiştim oraya göre burası daha iyi görünüyor
huzur- Cennetulmeva Ücret keske daha uygun olsa ama diğerlerine göre halâ uygun gece + 1000 tl bütün özel doktorlar alıyor ve bence hakkı gece gündüz çalışıyor ne zaman uyuyor dinleniyor zor yani
huzur- Ofli Rica ederim Hastane normal öyle 5 yıldızlı bir yer değil görüntü olarak ama eskisinden çok daha iyi
Merhale huzur- anladığım kadarıyla, bebeğin ilk muayenesi falanda dahil ekstra başka bir ücret ödenmiyor. Kimi hastane bir sürü masraf çıkartıyor çünkü.