Pemberuyalar Bı oğlum bı kızım var oğlumda bulantım oldu ama fazla değildi kızımda aşırı miğde bulantım oldu hatta hamile olduğumu oradan anladım 3 cü gebeligim 6 haftalığız bende bulantı falan yok acaba bunun cinsiyeti ne 😂😘
YagmurAnnesi Pemberuyalar benim kızımda hiç mide bulantım olmadı.. ama şimdi oğlum olacak ilk 4 ay inanılmaz mide bulantım vardı 3-4 kilo vermiştim
Merveee34 Pemberuyalar benim 3 hamileliğimde minimum seviyede oldu bulantılar kız erkek kız çocuklarım 😍 bu bebiste çok aşırı var hiçbirsey fayda etmiyor .hatta hamile olduğumu mide bulantısından anladım 🤣bende 10 haftalığım merak ediyorum Bikaç haftaya belli olur 😍
Merveee34 Pemberuyalar yaşımı hiç söylemeyeyim yoksa linç yerim 🤣🤣 evet canım 4.hamileliğim bi düşük bir de kürtajım var bebeğin kalbi durduğu için almışlardı
Guleserrr Benım de ıkı kızım var hiç midem bulanmadı ama üçüncüye hamileyim bu beni zorluyor sürekli yedıgımı cıkarıyorum😔
Aysemuhammet Valla ilk gebeliğim bulantım da oldu istifade etmek de 😅 cinsiyeti belirsiz iki hafta gidices 😬