Arkadaşlar bir çok konu başlığı açtım burda hamileliğim sürecinde. Burayı takip ettim surekli. Yarın da hayırlısıyla doğumum olacak inşallah. Biraz süreçten bahsetmek dertleşmek istedim.16. Haftamda kanamam oldu bebeğimi kaybetme korkusu o andan başladı. Ki zaten her annede bebek yerleşene kadar hatta doğana kadar hep bir korku zaten oluyor. Düşük önleyici iğneler ilaçlar psikolojik olarak beni yıprattı. 31. Haftamda erken doğum riskinden hastanede yattım ciğer gelistiriler vuruldu.. 34. Haftamda amniyon sıvısı fazlalığını öğrendim sınırda oldugunu..mide genişlemesi böbrek sıkıntısi olabilir bebekte denildi. Doğduktan sonra anlaşılır anne karnında şuan kesin birşey diyemeyiz dediler. Kuşkular ihtimaller insanın içini kemiriyor ama hep olumlu düşündüm. 36. Haftamda ise bebeğimde fetal taşikardi ( ritim bozukluğu yüksekligi ) tanısıyla hastaneye yatışım yapıldı o günden beri çıkamadım hep gözetim altındaydım. Yarın 38+5 haftalık oluyorum çok şükür sezeryan ile doğuma alicaklar. doktorum çatı muayenesi yaptı sabah. Normal doğuma Uyumlu olmadığını söyledi zaten diğer risklerde olduğu söyledi. Hamileliğim de hep bebeğime birşey oldu mu olacak mı korkusu yaşadım. Daha bu sabah nabzı 60 lara düşerken hayatımın en büyük korkularından birini yaşadım. Şimdi sabah doğuma gidicem Allah’ın izniyle. bebeğim doğduktan sonra takibi yapılacak kalp böbrek mide yutma sorunu var mı yok mu o zmaan anlasilacak. Evladımi doğunca göğsüme yatırıp sağlıkla kokusunu içime çekmeyi korkularımin endişelerimin bittigini hayal ediyorum hep. Lütfen dua edin anneler, anne adayları sağ saglim sağlıkla kucağıma alayim evladimi. Allah’ım kimseye evlat acısı göstermesin en ufak bir rahatsızlık olasılığı bile insanın aklını başından alıyor. Dualarınızi eksik etmeyin nolur. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah doğumum dan sonra çok güzel pozitif bir doğum hikayesi paylaşmayı istiyorum Rabbim nasip ederse. 🤲🌼