Sesu Kızlar nezaman kontrole gitsem bebek kendini gizliyor hiç göremedim :) bu durumda olan var mı acaba
Yeppudaa Sesu Bizde öyleyiz inanın her gittiğimde sırtını dönük yüz üstü yatmış oluyor cinsiyet ye belli değil 🤣🤣🤣😅
Merkun Bizde 32 haftalık oldu bir kere yüzünü göstermedi oğluşum. Ya eli yüzünde yada sırtı dönük duruyor😂
7676 Bizim oralarda damat gelinin duvagını açınca yüz görünlüğü takar sizin bebişlerde yüz görümlüğü istiyor olmalı 😀
Oglumveben34 Yeppudaa ben 14te öğrendim şanslıyım buyüzden değişmesine yavaş yavaş tamamlıyorum. İnşallah gösterir de alırsınız gönlünüzce 0
serenty_123 22 haftalık olucaz bizde malesef bende asla net görüntü alamadım Detaylı da bile yani düşünün sürekli ya sırtı dönük ya elleri yüzünde 🤣🤷🏻♀️
Ftmklbk Ah bu bebişler neden böyle. Gül cemalini göstermiyor bize de 25. Haftadan beri. Merak ediyorum ama sağlığının iyi olduğunu duyunca aklımdan çıkıp gidiyor. Hep sırtına dönük karşılıyor bizi. Doğumda mi görücez acaba 😂😂
Nisanurunannesi3850 37+4 günlük olduk en son detaylida yuzunu gordum dahada göstermiyor her gidisimde eli kafasinda 😂nazlı olucak heralde bebisler
Ecsst Ay bende13+6 haftalığım bugün cinsiyeti öğrenirim diye bir hevesle gittim yüzüstü yatıyordu 😂 beklicez mecbur