Cigdem91 ARkadaşlar beyaz akıntım vardı ama normal olduğunu söylemişti doktorum bugün tuvaletten çıkınca iç çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık oldu su gibi bebeğin sıvısı olabilir mi yoksa akıntı mıdır ? Doktor randevumuzada çok var daha böyle bir şey yaşayan oldu mu 😥😥
ErvAli Cigdem91 kac haftaliksin cnm ben 27 haftayim bugun benimde ortasi beyaz avuc ici gibi su oldu ic camasirim korktum yarin dr gitcem
Mercimegimm Cigdem91 bugun banada aynısını oldu yaa sizin gibi sulu krem gibiydi akıntı, enfeksyn mu acaba ?
Cigdem91 ErvAli 24 haftalığım bende canım arada oluyordu ama bugün çok gibi geldi sanki ya anlamadım suyu falanda iyi demişti doktor hep 🤦♀️🤦♀️
Mercimegimm Cigdem91 takip et bakm daha gelecek mi yada daha fazla gelecekmi oyle olursa acile git yada yarin doktoruna git
Rana38 Arkaxaslaf doktorum bana su pacalardan akar tutamazsın demisti bende 24 haftalık ama doktora sormakta fayda var
Cigdem91 Rana38 yok avuç içi kadar bir alanı ıslatmış sadece hareket ediyor şimdi bebeğim sıkıntı yoktur inşallah 🙏🤲🏼
Zehramm Bence doktoruna danışmalısın bazen az az suyunda gidebilir ciddiye almazsan bebek susuz kalabilir cnm en iyisi doktoruna sorman kesede sızıntı olabilir