Aysunduruu 29 haftalik hamileyim kabızlık çekiyorum normalde kahve sevmezdim fakat bu gebelikte canim kahve cok istiyor bende arada bir fincan içiyorum turk kahvesi sizce kabızlık yapar mı?
gulin-35 Aysunduruu beyaz elma suyunu tabsıye ederım aksam yatarken bırde sabah ac karnına bır bardak tuket kabızlıgıma oyle care buldum fıstık yıyorum bırde aksamları ustune de elma suyu cok faydasınk gordum dene ıstersen
gulin-35 Aysunduruu oncedende severdım kahveyı gınde bır ıkı muhakkak ıcerdım ama hamılelıkte ekstra canım cekıyo uc fıncanda sabıtledım ıcsem daha ıcerım cok cnm ıstıyor tutuyoeum kendımı 😀
kuselcin Aysunduruu hızlandırıyor metobolizmayı ama kişiden kişiye degişir çok fazla tüketilmesi de doğru degilmiş bebegin gelişimini engelliyormuş tv de görmüştüm bi doktor söylüyordu
Aysunduruu kuselcin bende o yüzden günde 1 tane içiyorum normal de sevmezdim ama bu hamilelikte çaydan tiksindim kahve ye bayıldım 🙈
Baloncuk41 Bende kahvenin her türlüsü bağırsaklarımı acayip çalıştırıyo ama içmiyorum iyi degil diye bu seferde kan ilacınında etkisiyle kabızlık yaşıyorum sanırım içmeye basliycam tekrar 😫
aycanerbas Aysunduruu kahveden değilde kan ilacı ve vitamin ilacının yaptığını söylemişti sağlık ocağındaki hemşire bana.
gulsen_57 Kahve kabızlık deil aksine metobolizmayı hızlandırır günde 1 fincan ama kan hapina başladıysan o kabızlık yapıyor
[silindi] Aysunduruu sabah aç karna içersen bahırsakları çalıştırıyor bile canım kabız yapacağını sanmıyorum ama seviyosan açken iç