Ballilokmaveannesi Merhaba sevgili anneler bebeginizin cinsiyetini en erken ne zaman tahmin etti doktorunuz dogru bir sekilde
Siibeell Ballilokmaveannesi 12. Haftada ögrenmiştim ben ama kuzenimin doktoru nasıl bi doktorsa 8. Haftada söylemişti cinsiyetini 🤭
gulin-35 Ballilokmaveannesi 11. haftada ogrendım erkek dedı degısmedı erkeklerde daha net konusuyolar ve daha cabuk bellk oluyor galıba
Hat_ice Ballilokmaveannesi benimki yılan hikasenine dönmüştü 😄 16. Haftada yüzde doksan beş kız denildi 20. Haftada erkek olduğunu öğrendik ama detaylı ultrasona kadar kimseye birşey söylemedim detaylida erkek olduğu kesinleşti 32 haftalık olduk oglusumla 2.5 yaşında da kızım var
Eylulunannesi-2 Siibeell o hiç gercekci olmamş cnm ya :) sallamıs yüzde 50 tutrsa. Organlar 8 haftda daga olusmamıs oluyo.
Ballilokmaveannesi Benim yarin 11+2 olacak gelisim olarak 4 gun onde acaba tahmin eder mi cok merak ediyorum bu sekilde ogrenen oldu muuuu
Busra37 Ballilokmaveannesi bende o zamanlarda doktora gidicem yarına öğrenebilirseniz bana haber eder misiniz? Bide özele mi devlete mi gidiyosunız
Geceyegunes Ballilokmaveannesi bi tahmin yürütebilir canım bana 11+4te erkeğe benziyor dedi bacak arasında çıkıntı netti ama net 16da belli olur dedi
Siibeell Ballilokmaveannesi evet doktorum kıza benziyo demişti ve değişmedi şimdi yine 12. Haftadayım erkege benziyo dedi bunada buda degişmez sanırım 🤗
pnrysfdnz Dün 15+1 dim gittim doktora tahmin bile yapmadi 🤦🏻♀️ Kendi doktoruma pazartesi gidip öğrencem insallah
Emine-16 Kızlar ikinci gebeliğim kızımda çok zor bi gebelik yaşadım şimdi 6,1haftalık hamileyim gayet iyi geçiyor cinsiyet aynı olduğu için diyorlar bilgisi olan war mı😂
Siibeell Emine-16 benimde 2. Gebeligim ilki kızdı hiç belirti yaşamadım bulantı yaşamadım çok rahattım şimdikide erkek bundada çok rahatım sadece belim fazla agrıyo yani bünye meselesi bence 😂
Zeynepemir72 Hat_ice merhaba banada 16+2 de % 85 kız dedi ama hazırlık için detaylıyı bekleyin sizin bebeğinize kız dediklerinde bacak arası boş dedilermi yada tahminimi söylediler 🤷♀️
Hulya_emir Hat_ice bizde bi oğlumuz olmasını çok istiyoruz kızımız var 16. Hafta da kız dedi bacak arası boş dedi ama detaylı ya bekleyin dedi sizi okuyunca bir umut doldu içim
2bebek1anneee Hat_ice Canim banada 13 haftalikken erkeege benziyor dedi ama bacak arasını görmeden şimdide 15 haftalık kız dedi yine arkası dönüktü benzetti
03032016 Eni ne güzel,doktoruma 12+2 de tahmin yaparmısınız dedim kıza benziyor kesin degil,daha çok erken. bu cinsiyet konularında ben neler gördüm neler dedi,kesin demedi sevincem sevinemiyorum kimseye de demedim🤭bi oğlum var