Zehra-Arda Gzde87 beşinci hafta çok erken uzun yolculuk icin bence siz yine de doktorunuza danışın bana 17 haftadan sonra izin vermişti
NurCeren00 Gzde87 ben istanbul - ankara arası sabah gittim akşam döndüm tüm günüm yolda geçti 5 haftalıktım bir şey olmadı. Ama risk durumunuza bağlı olarak değişir diye düşünüyorum
Bussrayaren Doktoruma danismistim risk olmadığı sürece 2 saatte bir mola verip yürümek sartiyla izin vermişti ama riskim olsaydı izin vermeyecekti doktorunuza danışın çıkmadan
Zynp_H Gzde87 20 haftalıkken arabayla hiç inmeden mersinden istanbula gttim 10 saatlik yola. Tabi iki gün kemiklerim ağrısından sabahlara kadar inledim…. Doktora filanda sormadım ama bence siz sorun
Ebru6161 Gzde87 canim doktoruna sor en iyisi ben 5haftalikken trabzondan manisaya yolculuk yaptm skıntı yaşamadim herkes bir olmaz gerçi en iyisini doktor bilir
Gzde87 Doktora daha hic gitmedim 7.haftaya kadar beklemek istiyorum ama telefonla konuştuk sıkıntı olmaz dedi
Gzde87 Hepinize cok teşekkür ederim bu arada kızlar Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşAllah🙏🏻
asyabetul Gzde87 benim doktorum hiç riskim olmamasına rağmen ilk 4 ay 4saatten fazla yolculuğa izin vermedi.. uzun süre hareketsiz kalmak çocuğun kalbinin durmasına sebep olabilir dedi.. siz bilirsiniz yine
Dry34 Haftamda 7 saatlik yol geldim bi mola vererek ve otobüs ile . Sadece yorgunluk oldu bende. Ama siz çok sık mola veriniz arabnız ile gidecekseniz arka koltuğa kendinze yer yapın yastık battaniye alın arka koltuğa uzana uzana gidin.
Elifsennn Gzde87 ben balıkesırlıyım tekırdagdan oraya gıttım 5 saat sukur bısey olmadı sadece mola verın bol bol
derindemir Gzde87 arka koltukta ayaklarınızı uzatarak gidin ve en fazla 2 saatte bir en az 10 dakika yürüseniz iyi olur