Tugbaszk1907 Kızlar dün test yaptım pozitif çıktı bugünde hastanede kan verdim ama kanlarim düşük çıktı hamilelik te %61cikti pazartesi günü tekrar kan verip keseye bakcaklar bu durumu yaşayan var mı
Haticeerez Tugbaszk1907 muhtemelen geç döllenme olmuştur bende kan vermiştim negatifti 1 hafta sonra tekrar verdim pozitifti meğersem 6 haftalık hamileymişim ama geç döllenme olduğu için negatif çıkmış:)
Haticeerez Tugbaszk1907 bence normaldir çünkü bende aynı şekilde yaşadım hatta brnim değerlerim sıfır çıktı gebelik yok diye içinizi ferah tutun adetiniz kaç gün gecikti
Haticeerez Tugbaszk1907 %61 hamilelik çıktıysa bence kesin olarak hamilesiniz 🙂 acile gitseniz aslında test yapıyolar midem bulaniyo başım dönüyor gebelik olma ihtimali de var dersen test yapıyolar 1 saatte sonuçlar çıkıyor
Tugbaszk1907 Haticeerez Zaten hastaneye gittim orda gebelik %61cikti yarın ultrason a gitcem inşallah
Tugbaszk1907 Haticeerez Pazartesi günü gittim hastaneye kanlarim yüksek çıktı 820, ikiz olma ihtimali var dedi yarin tekrar. Gitcem keseye bakcaklar