Dilemege Ayseeemirinannesiii bende yardımcı olarak kullandılar sonlara doğru biraz mide bulantısı yapmıştı canım
Espi Ayseeemirinannesiii ben yaptım bir hafta önce. hiç açıklık sancı olmadan. İlk gebeliğimdi epiduralsiz doğurdum. Rabbim yardımcın olsun. Korktuğum gibi olmadı. Tavsiyem meryemana otu bulup kullanman ben çok faydasını gördüm
Mervee26 Ayseeemirinannesiii benim de suni sancıyla başlayacak bu gidişle. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. İnşallah kolay olur doğumlarımız
gmzcvk Ayseeemirinannesiii benim suni sanci ile basladi, dogumhaneye giderken kendi sancim baslamisti, hicbir sknti yasamadim aksine kendi sancim daha cok acitti canimi ki epiduralsiz dogum yaptim
Tugba111 Espi kaç saat sürdü acaba doğumunuz benimde bugün 40 hafta doldu hala bir şey yok haftaya belki suni ile denersek merak ediyorum süreci
Mommommomm Espi canim meryem ana otunu nasil kullandın. Bizde 40 haftaya girdik. Aldim ama ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirmisin
Fundakrer Canım benim kendi sancilarim coktu ama acilmam yoktu sunide verdiler aksine bende rahatlamaya yol açmıştı tuhaf ama herkeste korkulacak bir etkisi yok bence 😃
Ayseeemirinannesiii Fundakrer nts de sanci cikiyo hatta baya cikiyo ama 1 cm acikligim var suniyle haftaya cuma baslatabilirm dedi korkuyorum biraz
Espi Ayseeemirinannesiii okunmuş suya koyuyorsunuz o açıldıkça açıklığınız artıyor. Doğum olduktan sonra sudan hemen çıkarmak gerekiyor ki devam etmesin.
Fundakrer Ayseeemirinannesiii korkmayın bence benim kendi sancilarim cok fazlaydı 2 gün sürdü sonra suyum patladı sancidan ama acilmam olmadi bebek susuz kalacak ölür bir sıkıntı olur diye gittik gece 11 de gittik hastaneye 2 gün ağrı çekmeme rağmen açılma olmayinca suni verdiler o rahatlattı ama gelip gidip sabaha kadar açılma olsun diye kurcalamalari beni maffetmisti birde dikis geçip gidiyor yavrunuza kavuşursunuz inşallah ama suniden gözünüz korkmasın derim
Espi Mommommomm @Tugba111 okunmuş suya koydum sabah doğuma giderken. Doğumdan sonradan sudan hemen çıkarmak lazım. Bnmde 40.haftaydı suniyle epiduralsiz oldu 4-5 saat içinde doğurdum inşallah sizinde güzel geçer. Her zaman pozitif düşünün. Bu arada duş çok iyi geliyor beni banyodan doğumhaneye götürdüler tüm sancıları pilates topu üzerinde sıcak suyun altında geçirdim.
Mommommomm Espi 40 haftalik olduk ama gelen giden yok henuz. Suni sanci zormuydu. Vede ilk dogumunuz mu
Espi Mommommomm evet ilkti. Sancılar karşılanmıcak derecede olmuyor gözünüz korkmasın Allah yardım ediyor. Hayırlısıyla alın kucağınıza 🤲