Eprengarenk 3 günlük kızım neredeyse 1 saatlik arayla emmek istiyor , dün geceden beri 5 kakalı bez çıkardı aynı zamanda çişli . Sürekli boşalttığı için emmek istiyor ve uyuyamıyor sütüm çok geliyor , bu normal mi
gamzosgamzos Eprengarenk cok guzel birsey canım maşaAllah her yerde dillendirme ben kizimi ilk 15 20 gun zarzor uyandirip emzirirdim 2 saatte bir guzel besleniyor ne kadar cok emerse sutun o kadar cok gelir
Gamze0666 Eprengarenk karnı aç olduğu içinde değil canım seni hissetmek o duyguyu almak içinde emmek istiyor 🥰
asyahumam Eprengarenk ben bir doktorun videosunu izledim dün, günde 5-6 kere kaka yapması ve en az iki saate bir emmesi normal diyor. Hatta 3 saati geçerse sıkıntı kendiniz mutlaka uyusa bile uyandırın diyor yani gayet normal bence çok güzel . Ne kadar emerse o kadar sütun gelirmiş ve bebek sarılık olmazmış
Sedagb Ogul_09 bolca su iç canım, dereotu ve maydonoz tüket. Bebeğin uyurken sende kendini dinlendir uyu. Ayrıca ben aşureninde faydasını gördüm.
Eprengarenk Ogul_09 canım bol su içiyorum deli gibi, hurma , pekmez , ceviz düzenli olarak bunları yiyorum başka yemek bile doğru dürüst yiyemiyoruz , tavuk çorbası , çorba ağırlıklı beslenin
Senmerve Eprengarenk kız kendine maşallah de nazar edersin balla dütğnğn gelmesi çok iyi. Süt poşeyi al sütğnğ sağ buzlıga at 333 kuralını uygular dısarda 3 saat buz dolabı kapagında 3 gün buzlukta 3 ay durur sen biyere gittiğinde bebeği birisine bıraktıgında o sütü kullanırsı. Ve 1 saatte emmeside çok iyi sarılık olmaz bebek nekadsr çok emerse okadar iyi sarılık olmaz ve bebegin kaka çiş yapması iyi maşallah kuzuya balla kakasını yapamazsa ugrasır durursun yaptırmak için ben sarılık yüzünden hastanede yatım zorlandım 60 tane bez gitti 3 günde sürekli çiş kaka yapıyodu emzirebiliyosan yarım saatte bir emzirmen daha iyi ama sütünü sağ çok nasılsa diyip boşa sağma çevremde öyle yaoan oldu sonra o sütleri aradılar her emzirmeden önce ve sonrasında 1 su bardagı su içersen sütün artar emzirme yastıgı normal yastık kullanırsan dha rahat emzirirsin dik oturmanı sağlar emzirme yastıgı bebeği tutarken kolunda ağrımaz belinde kullanmıyosan tavsiyr ederim
BurcuP Eprengarenk hem den nasıl normal inşallah benim bebişim de öyle emer amin🤲🏻 Kakalı bez sayısı süper 👍 hızla kilo alıyor , emerek rahatlamaya ve dünyaya adapte olmaya çalışıyor, emmeyi öğreniyor dünyayı tanıyor 😄 maşallah 🧿 hiç sorun yoksa aksine sevinmelisiniz
Nurunannesiii12 Eprengarenk maşallah ne güzel herkese söyleme bunu.emmenin yarışı beslenme.yarisi da anneye ihtiyacı olduğu için duygu bağlılık alışverişi için gerekliymis bebekler için.bakimi zor olabilir ama.cok guzel.darisi bana insallah🌸😍🥰🙏
BurcuLice Eprengarenk maşallah subhanallah rabbim nazardan korusun canım damakları kızıyordur emziğe alıştırırsan bir nebze rahatlarsın emme süresi 2 saatte bire çıkar en azından
PelinAtes Eprengarenk minnicik bir midesi olduğu için sık sık emmek ister o yüzden bir süre böyle devam edecek Allah güç kuvvet versin sana sütun can kan olsun yavruna ❤️
MerveSglk95 Eprengarenk o da bişey mi ben oglumu yarım saatte bir besliyordum geceleri hıc uyumuyordum 40 çıktıkdan sonra düzene giriyo☺️