Ozgecetindag momsboys dogum yapacağım güne kadar bu konu yüzünden sabah aksam acilde kafayi yemistim artik ama cok normal bir durum gec olsada anlamıştım bende erken dogum sanip panik yaptım hep ama bir sıkıntı Yoktu aslinda ah bu pimpirikli hallerimiz
mavis24 momsboys bende aşırı korktum kaç defa acile koştum bu yüzden ama hep normal dediler şimdide şükür arada aşagıda hissediyorum ama artık yukardada hissediyorum aşırı dönüp duruyo içimde 😂
mavis24 momsboys aynen büyüdükce yerleri daralıyor o yüzden böyle rahatsızlık vermeleri normal ama her ihtimale karşı doktorunuza sorun mutlaka ne olur ne olmaz
Serapveminikleri momsboys ayakları orda. 🙄benimkide 3 gündür vurdukça idrara sıkışıyor ve ordan çıkacak gibi oluyorum 2 dir böyle oluyorum düzeliyor 2,3 güne posizyonunu
momsboys Serapveminikleri evet canım bası bacagı hepsi aynı yerde cok değişik bir sekle girmiş yaramaz😅😅
Serapveminikleri momsboys Benimkide dün Dr ne kacag uğraştıusa kendini göstermedi yürü gel dedi gittim. Bisiler de yedim yok göstermedi Dr bile bu ne şekilde duruuor. Ben. Bile anlamadım 😂😂yani bizim.minikler içerde baya jimnastik duruyor 😂😂
momsboys Whiteswan canım seklinden dolayıymıs bas bacak el kol hepsi aynı yana dönmüş😅 hersey yolunda suyum iyi dogum kanalım kapalı tamamen hareketleri şekliyle alakalı
Ayten25- momsboys ayaklarınızın altına yastık koyup biraz dinlenin azaldığını hissedersiniz sizin haftalarınızda benimde öyleydi arada bi öyle oldumu aynısını yapıyorum 😊
mavis24 Ayten25- bende kalçamın altına yastık koyuyorum öyle olunca rahatlıyorum hemen yukarı ittiriyorum 😂
Burcuckmk momsboys 30. Haftamdayim 3 haftadir biri vajinamla mesanemle oynuyor gibi geliyor doktora soyledim artik daha düzelmiş bu boyle gidicek bebis oynuyor dedi
momsboys Serapveminikleri evet inan doktorumda böyle bi pozisyon nasıl olabilir dedi şok oldu yaramaz şimdikiler varya😀