Esin25 ilknurdurdemir nişanın olması için kırmzıı pıhtı yda sulu olması gerekiyor bende nişan pıhtı gbi kıplırmızıydı
bimesele ilknurdurdemir benimde salı günü kontrolüm vardı 10 dk da bir karnım sertleşiyor diyince doktor kasılma o işte dedi müdahale yaptı sonra nişanım geldi hiç açılmam yokmuş 1 cm oldu müdahaleden sonra Bekliyorum bende sancılar sıklaşsın diye
Gizmolata Esosun hemen doğum olmayabiliyor canım inşallah biraz daha bekler bebiş🥰 beklemesede hiç panik yapma yaşam sınırını geçmiş ciğer geliştirici falan vurdular mı?
ilknurdurdemir Prensesannesi41 kan gormedim 3 gundur az az geliyo kirmizi gordugumuz andami dogum belirtisi acaba
Prensesannesi41 ilknurdurdemir canım benim dün geldi sümüksü ve kanlıydı doktoruma ayrım gel bi bakalım açılman da olabilir dedi gittim 1 cm açılmam varmış nst istedi az az sancılarım çıktı eve gönderdi sancın sıklaşınca gel dedi bekliyorum hala sancım falan yok
ilknurdurdemir bimesele bende yarin gidecem kontrolum var hayirli dogumlar nasip etsin Allah hepimize
Esosun Gizmolata evet yaptılar ama doktorum yine de hazırlıklı olmak gerek diye her ihtimali söyledi 37. Haftaya kadar küvözde tutabiliriz dedi 🤷🏼♀️ Benim aklıma o takıldı işte
Esosun Smyy00 evet hala da geliyor hatta bugün doktorum tuşe muayenesi de yaptı el ile nişan yani benim önceki bebekte nişanım da böyleydi akıntı gibi ama baya koyu kıvamlı beyaz renkte idi
Bnselz ilknurdurdemir benden de 2 dir geliyor ama nişan değilmiş o biraz kahveli yada kanlı olan nişanmış. O akıntıda artık son zamanlarda normalmiş
Esosun Bnselz ya benim nişanım geldi öyle beyaz renkli de olabiliyor hem de iki gebeliğimde de nişanım beyazdı. Hatta dünden beri parça parça nişanım geliyor bugün tuşe muayenesi yaptı doktorum nişanmış o🥲
Esosun Lalihhhh evet zaten erken doğum riskliydim doktorumuz yarın birgüne de bekliyor doğumu en geç 15 gün içinde olur diyor doğumu inşallah 15 gün sonra olur tabi temennimiz o yönde🤲🏼
egemommm ilknurdurdemir bende 38.haftadayım benimde bugün geldii, doktor bebek kanala giriyordur kendini yorma dedi bana