escmrk minikprensesimbenim 2 gün önce ağda yaptırdım bende 1 senedir yaptırmamıştım hala azda olsa sızlıyor ama bundan sonrakiler daha rahat olur inşallah 🤦🏻♀️
Ekinff minikprensesimbenim Ben yıllardır emla uyuşturucu krem sürüyorum(sürüp streç filmle kapatıyorsunuz 45 50 dk bekletiyorsunuz ) harika bir ürün 5 dk ağda işiniz bitiyor.Hamilelik sürecinde içinde adrenalin olmadığı için be lokal uyuşturduğu için doktorlar bir sakıncasını görmüyor benim doktorumda çok acı çekiyorsan kullan dedi.Kendi doktorunuza danışın siz yine de kabul ederse kullanın hayatınız kurtulur. 1 tüpü 35 tl ama o küçücük tüp bana 3 kullanımlık yetiyor ve benim tüy problemim aşırı fazla.
Gamzeeylul24 Ben duzenlı olarak agdaya gidiyorum daha dün gıttım utanma hissi başta oluyor ama çok çabuk gecıyor zaten 10 dk bile sürmüyor o arada her nokta çok acımıyor bir iki yer jiletle neredeyse her gün uğraşana kadar gerçekten kolaylık
Burcuckmk minikprensesimbenim ağdayi yapan kisiyle alakali birazda acıyıp acımaması evde kendin yaparsan biraz acır pudra sürmeyi dene ağdadan once bide cok uzatma uzarsada acıyor
aybarsdefne minikprensesimbenim şimdikini teK seferlik kuaföre git canım güzelce alsın her yerini sonra sen haftalık çıkanı al çıkanı al yoksa evde kendin baş edemezsin korkuyorsan hepsini almak heleki dudak kısımları çok zorlar 😢bende lazere gidiyordum evlendim sonra gittiğim yer kapandı ödemeyi de yaptığım için peşin yarıda kaldı bişey değişmedi sonra işte biraz Venüs kullandım bazen ağdaya gittim sonra çok çoğalmadan evde çıkanı alıyordum sonra hamile kaldım felan 4 5 ay alabildim sonra biraz daha Venüs devam ettim 🤣🤣sonra doğuma 2 hafta kala ağdacıya gittim sonra bi doğum yaptım baya dikiş den dolayı asla ağda kullanamadım gidemedim de cesaret edip çünkü ağda sarkma yapar dedi ebe toplanıncaya kadar gitme dedi 2 yıldır Venüs tüy dökücü derken işte şimdi bi ay sonra doğuma giricem yine Doğumdan 2 hafta önce mani olmazsa ağdaya gidicem sonra lazere gidicem tekrardan 🤪
minikprensesimbenim aybarsdefne canım tüy dökücü erken doğuma yol açıyormuş ben kullanmıyorum o yüzden
Murvetdundar minikprensesimbenim 25 yaşıma kadar hep jlet kullandım taki düğün için ankaraya gidene kadar sadece bacaklarimi aldiricakdim nisanliydim o zaman arkadaşın gazıyla agdayi ilk kez yaptim tabi kanadı bikini bölgesi ama inanın ilk olmasına rağmen kahkaha attım tabi şuan bende alamıyorum dusuk riskim var 15+4 günlüğüm korkuyorum çünkü ben çok kasıyorum kendimi aciycak diye değil içsen gelen bisey 10 aylık evliyim ilişkide bile hala kasıyorum 🙄
Durunbigeldim minikprensesimbenim ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum doğuma kadar gidiyim diyorum. Zaten önceden afedersin lazerciye açtık ağdacıya açtık utanma şeyini geçtim🤣