3441K Ben hastanedeyim kzlar randevum vardı ama midem bulandigi icin şuan serum alıyorum :( sizler napiyosunuz nasil geciyor bugun randevusu olanlar vardi nasil gecti acaba ?
Elf_ogz 3441K 37+6 oldum bende dün akşam yine her akşam olduğu gibi yürüyüşe çıkmıştık eşimle biraz soğuktu hava üşüttüm sanırım bugün baya halsizim sürekli bi yatma isteği var içimde ama çamaşır yemek derken fırsat bulup dinlemedim henüz 😒
Merved91 3441K bnmde randevum yarın ama bugün biraz fazla yürüdüm sanırım. 1saattir kasığım ağrıyor ve karnm sertleşiyor. Doktorumu arasammı aramasammı bilemedim. Takipteyim ama başka bir belirti yok herhalde doğum değildir 🙁 37+6 yız
asyactn 3441K Biraz sancılı geçiyor pazar günü doğum kasılmaları başladı ama bir türlü artmadı heyecanla bekliyorum 😆
3441K asyactn nerdeyse 1 haftadır baslamiss 😀benimde 4 gundur ara ara oluyor aşağıda baskı hissediyorum bebiş aşagidayms zaten kanala girmek uzereymis
asyactn 3441K Bebeğim yaklaşık 3 haftadır aynı kiloda ve doktor doğru düzgün ilgilenmedi 41 e kadar bekleyebiliriz dedi
3441K Elf_ogz 2 gun var aramızda 😊 bizde esimle yürüyoruz hava soğukken kısa yürüyoruz sizde öyle yapın 😊 işi gücü bırakın dinlenin ıhlamur varsa için bal yiyin iyi gelir 😊
Elf_ogz 3441K Ah keşke bal yiyebilsem sadece sütle karıştırıp tüketebiliyorum tatlı birşeyleri asla kabul etmiyor midem 🤦🏻♀️
3441K Elf_ogz ben hep bal zencefil limon karistirir 1 çay kaşığı yerim iyi gelir azck yakar bogazi . Ve ıhlamur baska bir sey gelmiyor aklıma bi de ben udi hindiyagi almıştım gripken kullandm sırt bel ağrılarına da iyi geliyor
asyactn 3441K 2650 gram canım 3 hafta geriden geliyor ama fazla değil dedi doktor , aşağı da indi geldi gelecek ama sancılarım artmıyor bir türlü
Elf_ogz 3441K Son haftalarım kuzum artık ne fayda eder inan bende bilmiyorum ama udi hindibağını bi deniyeyim Allah razı olsun 🙌🏻🥰