Hayalizlerim Bepanthol, sudocrem, mustela hangisini almalıyım hangisi daha iyi tavsiyelerinize ihtiyacım var
oykuduru21 Hayalizlerim ben mustela aldım ama hangi kremi alırsan al mutlaka sudocrem de almalısın bence çünkü diğerleri pişiğe önlem amaçlı her bez değişiminde sürüyoruz, sudocremi pişik olduğunda. çok iyi geliyor hemen geçiriyor
Hatice68 Hayalizlerim sudocrem de aldim bepantol de hangisi daha etkili ise onu kullanicam ama sudocrem daha etkiliymis
pia34 Hayalizlerim Sudocrem sadece pişik olduğunda kullanılır, öncesinde kullanılmaz. Pişik önleyici olarak mustela kullanabilirsiniz, içeriği temiz.
Portakalgeliyor Hayalizlerim sudocrem aldım istersen suan indirimde 59 dan 49 a düştü sanırım migrosta bir bak .
nnurguler Hayalizlerim pişik kremleri önleyici ve tedavi edici olarak ikiye ayrılıyor. Ben önleyici olarak bepanthol aldım. İçeriği fena sayılmaz. Tedavi edici ise hematan alacağım. Hem içerik olarak iyi hem de tedavi etme özelliği yüksek. Ancak doktorlar bebek pişik olmadığı sürece krem vs kesinlikle önermiyor. Yani her bez değişiminde sürmek iyi değilmiş. O yüzden bebek doktorunuz ile bunu görüşmeniz en iyisi olacaktır sanırım.
Baloncuk41 Desitinin bi tedavi amacli nide pisik önleme icin iki cesidi varmış bu ara çok methini duyuyorum niveann kremini kullanmistim sudocrem de ikisi hemen hemen ayni etkiye sahip koyu kıvamlı basit pisiklerde ise yariyo