Ozbekfamily Hamilelıkte kıl köklerınız kalınlaştı mı sankı bana kalınlaşmış gelıyor. Acaba ne yapmamız gerek kalınlamaması ıcın🥺
AysDemir Ozbekfamily ay evet ilk başlarda bide sık sık çıkmaya başladı 🙄 son haftalardayım ben eskisine nazaran daha geç çıkmaya başladı. Artık doğumdan sonra çaresine bakıcaz.
Ozbekfamily pia34 ay hadi ınsallah ya hem kalınlaştı hemde erken çıkıyor gıbegıme yağ sürdüğüm ıcın mı açıma bakımsal geldı kalınlaştı 😅🤦🏻♀️
pia34 Ozbekfamily Göbeğe bebe yağı sürmüştüm ben de aşırı kıllanma oldu hemen bıraktımm. Yağ sürmeyin..
Morphelus pia34 bende kullanıyorum ama neden yapıyor ki sonucta bebeklere kullanılıyor normalde ona göre ğretilmez mi 😢
Hafise Sariovahande acı eşiğim yükseldi benmde anlamadım valla kuaför bile diyo gıkın cıkmıyo maşallah hamişlik yaradı sana 😁
MervErdo Bugün temizlendim sadece oramı 1.5 saatte boynum kırılarak anca alabildim bi seferlik jilet kullandım mecbur kaldım kullanmaz olaydım hep batık sivilce dlmuş zorlandım alırken ama daha doğuma kadar çıkmaz benim de daha geç çıkar oldu şansıma
Beyzan Ozbekfamily hamilelikte olan her şey doğum sonrası normale dönüyor 🙂 Ne yüzdeki ciltteki ışıltı ne saçtaki parlaklık kalıcı tabi kalın kökler de kalıcı değil 😌