duygucopelci Merhaba, ilk gebeliğim bugün 28.haftalık olduk. Bir kaç gündür geceleri uyuyamıyorum göbek deliğimin tam solu top kadar şişiyor ve ara ara tekmeleyip duruyor. Bu haftalarda başına gelen var mı.?
byzza16 duygucopelci ben 21 haftadayim benimde ara ara yumruk gibi oluyor doktora sordum bebek kendini topluyor dedi bebek yapıyormuş yani korkulcak bişey değilmiş ☺️
Emel38 duygucopelci bendede sağda oluyor tepe gibi.ılık duş alıyorum..konuşarak seviyorum normale dönüyor oğluşum 🙂..tavsiyemdir..konuşun arkadaş gibi 🤭😁..29 haftaliğiz
AysDemir duygucopelci Bende de sol tarafa toplanıyor hep 😀 yavrum benim bide nefesimi kesiyor öyle toplanınca 37+2deyiz
Dolunayyy duygucopelci Toplanmasi normal kemikleşmiş büyümüş oluyorlar artık hep olucak ve büyüdükçe sertlestigi yerler canini yakacak 🤲😍 yalniz bu zamandan sonra dikkat edecegin sey o toplanmayla birlikte (karnının her tarafi tas gibi sert olursa ) karnin kasiklarin agrirsa o zaman agriyi takip edip doktora gitmen gerekiyo. Tek taraflı toplanmasi ayağını sırtını gobuşune dayamasi gerildigini gösteriyor. 🥰
begummm26 duygucopelci Bizde bugün kontrole gittik 27+6 yız bu arada. Aynı şeyi bende dr söyledim bebeğin hareketi dedi normal ama çok sık oluyorsa erken doğumu tetikler magnezyum vereyim o biraz rahatlatır dedi. Çok eğilip kalkmakta buna neden olurmuş