emiras59 Kahvela baştan yapmadım ilk yaptığımın farklı açıdan resmi :) söktüm yarın sıfırdan başlayacağım
emiras59 Kahvela mantığı anladım örmeyi hızlandırdım ama o sonları başları çözmem lazım bir de bu kadın 50 ilmek başlayın diyor
emiras59 Kahvela sonunda anladım😂😂🤦🏻♀️ Ben arkadan gelen ipten bir ilmek bırakıyormuşum meğerse ilk sıranın sonundakini örmeyip bırakacakmışım 😂🤦🏻♀️ Alkışşşş 😂🙈
tanya25 emiras59 ben bu modeli yaptım 3 saat gibi bi sürede bitti 5 yumak gitti https://hizliresim.com/wLyn0W
zeytinkiz emiras59 ben el işi asla bilmem ama bende heveslendim yaptım güzel oluyor el emeği hatıra hemde 🤭 ben büyük yaptım biraz daha sonrada kullansın diye 8 yumak 90 TL verdim 🤭 60 ilmek ile başladım
tgceanl Ben 5 yumak 50 ilmekle yapmıştım başta ama gözüme küçük geldi normal battaniye boyutunda değildi söküp 6 yumak 54 ilmekle yapınca daha iyi durdu
emiras59 tgceanl ben de 54 ilmekle başladım ama bu sıralardaki püf noktaları karıştırdım söktüm baştan başlayacağım 😂🤦🏻♀️
busrabusra22 karamelito ben yapamadım valla kendimi aptal gibi hissettim herkes ne kadar kolay demiş ben sürekli denedim belki 9-10 kere 56 ilmekten başladım bir el atın ya valla 😂😂😂😄😄😄
karamelito busrabusra22 valla bende öyle hissetmiştim yalnız değilsin 😂 dedim tığ işi yapıyorum bunu yapamazsam kendime kızarım dedim inatla yaptım. YouTube’da kullanıcı adı “tig.oyalarim” sayfasından yaptım. Videosunun adı “1 günde battaniye yap bitir” adım adım ordan yapabilirsiniz inşallah
Nekrarin Ben hala yapıyorum bi ara internetten satıyordum inst. Sayfam da var @Aysem.tekstil çok kullanızlı özellikle emekleme döneminde kendini çekerken falan
busrabusra22 Nekrarin bende model düzgün çıkmıyor belki de ipin renginden mi bilmiyorum fosforlu mavi gibi böyle dediği gibi yapıyorum hiç model çıkmıyor mesela içten geçirdiğim ip üste kalacağına altta kalıyor