synpolyanna ben dogal yolla hamile kaldim ve ilk kez.boyle iğne batıp batıp çıkıyordu rahminde çeşitli kısımlarına.5 gün ara ara oldu ve adetinden 1 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi vardı ertesi gün kan vermiştim çok yeni Hamileydim.ovulasyona göre 10 günlük gebe alsın adet tarihime göre 3 haftalikti😊🙏 insallah sende bu guzel belirtilerden sonra mitlu haberi alirsin dinlen bol.bol ayakta fazla muz bol su meyve asitli şeyler tüketme. Adet olmayacagin için rahimde bu tepki oluyormuş bu donem de kendini agir is vs yaparsan tutunmaya bilir . Artık 3 ay bitti. Vücut ta adet olması için rahmi yokluyor aslında o iğne batması bu süreçte kendini yat uzan saglik li şeyler ye inan ovulasyon dönemi ve ilk 3 ay hep yattim artik yeni basladim.yuruyudlere.tutunma kanama si vs ufak da olsa oldu . Folik asit kullanıyorsan 2 tane al gun de ben ovulasyon donemi boyunca iki kere içmiştim sabah akşam olmak üzere 3 ay gebelikten önceilk 3 ay da kullandım.6 ay .
Inşallah beklediğin haberi alırsın.bu ay.olmazsa da lütfen dirayetli ol.bi dönem bende tedavi gördüm sıkıntı olmamasına rağmen klomen faln. Bi sorunuk olmadigi halde daha sonra kendiliginden oldu tabi 1 sene lullanmadim hic bi ilaç vs sadece folik asit
Artık demir ve magnezyum alıyorum