cloverart Bhrmolo Kocaeli hastanesi Eray Çalışkan 550₺ Ama 2020 de gitmiştim güncel fiyatını bilmiyorum.
gozde_s Bhrmolo merhaba ben eray beye yaptırmıştım gayette memnun kaldım özel medar hastanesi adem bey 500 ₺ kocaeli hastanesi prf. dr. eray çalışkan 660₺
byz12nur mercimeginanne bende ona gitmeyi düşünüyorum ama nasıl ilgileniyor bütün organlarına bakıyor mu bide ne kadar sürüyor detaylı
mercimeginanne Bhrmolo her sabah arıyordum ben öyle denk getirmiştim :) bazen gün içinde birkaç defa aradığım oluyordu :)) sen gene başka doktordan al randevunu ama umuttepeyi de sürekli ara :) bn çok memnun kaldım Yasemin hanımdan :)
Bhrmolo mercimeginanne Dün görüştüm önümüzde ki hafta hasta kabulü yokmuş doktorun son 24üncü haftam için o hafta arayın diyo yani vakit kaybı yaptırcaklar bana. O yüzden bakıyorum nerde ne fiyata var diye 🤦🏼♀️
Pamugunannesi1 gozde_s Canım medarda sadece 1 doktor mu detaylı ultrason yapıyor bir de bu güncel fiyat mı ?
gozde_s Pamugunannesi1 evet canım sadece adem bey var tek yani 3 hafta önce bu fiyattı değişmediyse aynıdır
mercimeginanne byz12nur bnm pozisyon iyiydi 15-20dk sürdü. Tek tek baktı herşeye yanındakilere anlatarak. Hatta bacak boyu fazla geldi yanlış mı ölçtüm diye tekrar baktı en son. Ben çok beğendim bir daha gebe kalırsam gene ona giderim