Elfelf475 Ayum21 bu hafta sonunda bugunku halinize şükredebilirsiniz 😂 bende de sadece kasık ağrısı vardı ne olduysa 6. Haftadan sonra başlıyor bol bol yemek yiyin ben 3 haftadır açım ama midem bulanıyor yiyemiyorum 🤤
mucizebebek03 Ayum21 9+5 ım bende 5 haftadan sonra çok kötü bulantılar halsizlik vs. Ama çabuk kesildi 8 haftaya girince iyice rahatladım 🥰cinsiyetini merak etmiyor değilim hani yarı bulantı yaşayanların bebekleri ne oluyor acaba😁🤭🤭🌹
Ayum21 umudunannesiii Ya ben 20 yaşındayım ilk gebeliğim kendim zayıf bir kadinim kilo olarak en fazla 42 yi görmüş biriyim hamile oldugumu öğrendiğimde 4 haftalikti kilom 42 di şimdi 6+2 hamileyim kilom da 46 ben çok yiyorum ve çok çabuk kilo alıyorum iki hafta da 4 kilo almışım 🤦
umudunannesiii Ayum21 maşallah canım ☺️ Ama doktorun ileride diyetisyene yönlendireblir cnku 3. Aydan sonra kullanacağın ilaçlar da sana fazlasıyla kilo aldıracak dkkat etmelisin:)
Pelin__1 Ayum21 e ne güzel işte… Bende de olmadı hiçbir belirti 20 haftalık oldu şu anda bebiş… Çok da söyleme sağda solda nazar değer😃
UraSsmom Ayum21 Daha ne istiyorsun 🤭Ben ilk gebeliğimde 9 ay Bi belirti yaşamadım öyle rahat Bi hamilelik geçirdim ki. Şimdi 7+6 sadece et tavuk kokusu midemi bulandırıyor o kadar
dileksak Ayum21 ilk gunden beri ne mide bulantisi ne tiksinme ne agri hicbir seyim olmadi. Su an 37 haftam bitmek uzere hala oyle. Asermedim bile