Ozlem23 Suheyla06 söylemedi doktor bişey ama bakmıştır heralde sonuçta genelde görülen bı rahatsızlık olabilirdi 🤔🤔😊
Krtalzyn Suheyla06 bende bakmıştı yani söylemişti damağında dudağında sıkıntj yok diye yarık dudak yarık damak olayına bakıyolar
Gull_94 Suheyla06 damagını gostermedı bakıp ama genel ılarak kafa ve yuz cevresıne ayrıntlı sekılde bakmıstı agzı burnu vs burası dıye
Ozlem23 Suheyla06 acaba benimkide ki bakamadi siz soyleyene kadar hiç düşünmemiştim 🤔 gerçi ben daha sonra yüzünü gördüm bı kere bişi olsa gorunurmuydu kafamda deli sorular 🙃
Suheyla06 Ozlem23 bende yüzünü gördüm fotoğrafına bakıp duruyorum ama damağını göremedi aklım onda kaldı bir daha girebilirsin dedi yada riskli gebelik bölümünde daha detaylı bakabiliriz dedi
Krtalzyn Suheyla06 damak kolay kolay sorun çıkaran bişey değil bence çok takılma bişey çıkmaz inşllah çok düşünme yani
Ozlem23 Suheyla06 bence birşey olsa disardanda görünürdü onlar belli oluyor diye biliyorum Allah sağlık versin inşallah iyidirler
Krtalzyn Suheyla06 😄doğrudur bende detaylıya girdikten sonra ay şuna baktımı acaba buna baktımı diye kendi kendime sorun bulmaya çalışıyorum ama inşllah hiç bişey çıkmaz sende takılma yani olsa gözükürdü
Suheyla06 Krtalzyn doğru söylüyorsun korktuğumuz yerlere uğramayalım inşallah sağ Salim alalım bebeklerimizi 🤎